Igen, ritka az olyan, hogy csak karcolódik a fényezés. Csak valaki írta 25K-nál nem kell drágább motor...
Igen, ritka az olyan, hogy csak karcolódik a fényezés. Csak valaki írta 25K-nál nem kell drágább motor...
ez nem repedezett még, csak azt mondja meg van keményedve,mondjuk azt is mondta, hogy quattro-ra csak 4 gumit szabad venni, mert nem tesz jót az autónak, he nem egyforma a magassága.nem tudom csak el akart-e adni gyorsan 4 gumit( a felnit is ma vettem ott, szerintem azt hitte megfogta az Isten lábát :) ),vagy ebben is igaza van.
Ricsi, motoron én is inkább gyakrabban cserélem,mert ha ott szar van , akkor nagy szar van :)mondjuk az én motoromon olyan szar fék van gyárilag, hogy a suzuki után azt hittem ,hogy ezen elromlott:)
igaza is lehet, egy idő után, kb 5 év, elöregednek, amit esetleg úgy veszel észre, hogy repedezik az oldala, a futófelület alatt pl...
osztrákoknál, már kötelező cserélni 5 évente, azt hiszem...
minél nagyobb teljesítményű egy autó, annál inkább kritikus az ilyen gumik használata....
én meghirdetném, azt kipótolnám, és vennék újat...egyéb autókon, azzal még el lehet menni nem keveset....
Van valami ilyesmi, hogy 5 évig jó a gumi, de nem tudom, ez mennyire valós, vagy csak reklám...
Nem tudom ki írta a motort, de az más, mert egy jobb motoron jobb a futómű, a fék, és sok minden más is. A motor nekem gyors, nagyon gyors közlekedési eszköz, és nem hátrány, ha időben megáll, vagy kanyarban fekszik az úton, és nem hintázik be...
elmentem ma feltetettem a téli gumikat,k.va jól néz ki az autó vele, jobban mint a nyárival, igazi grandturismo-s lett. a gumis azt mondja az összes gumi kuka, 95%os, mert 2007es. ez ennyire hülyének néz , vagy igaza van?
Az emberek felszinesek..nem csak nálunk..az számít amit látnak és láttatnak.. usában is mindenki happy mosolyog a tökéletes fogával és sikeres..de ott használják a legtöbb pszichológust..
Ez egy emberi ösztön..a sikereshez és erőshöz akarnak tartozni..ha lefelé mész elmennek mellőled az emberek..
Ezért mutat a vállalkozók nagyobb része kifelé sikerességet gazdagságot..ez megrendeléseket hoz..(romáknál ez sarkosabb, ismerik egymást ezért csak azt hiszik amit látnak kilós lánc nagy autó pamacs pénz..)
Én azt gondoltam a felszinesség a mutogatás az nem hat értelmes iskolázott embereknél...de hat..még akkor is hat ha esetleg látják a mutogatást..esetleg még utálják is de tudat alatt hat.
:))
tavasszal meg lesz még?
azt kell mondjam én is tettem már ilyet,nem is egyszer...ennyi,
ugyan én rövid idő alatt megmondom az illetőről utána,hogy ki fia-borja és mi van mögötte,mert általában nem hagy nyugodni az ügy.
Jó. Legyen 4.3, ha egyedül mék, s 4.5, ha te is bent ülsz. :-) Ja, s nem -10 fokban, hóban, jégen, hanem normál útviszonyok közt.
szerintem pont az a külsőség, mikor valaki"putriban" lakik,de megveszi a nagy autót, mert azzal látják, az otthonát nyilvánvalóan nem sokan...ráadásul igen, külsőségek alapján meg lehet ítélni egy embert.nem az anyagi helyzete, az más kérdés, de például a tisztaság vagy Sumér példájában a k.vára lepukkant kégli, és ahogy mondta ultra nagyarcú ember 2 porschéval....tehát a környezete igénytelen , de kifelé sokat mutat. kövezzetek meg, de én ítélek ezek alapján általában...
szerintem részemről 4.3 az abszolut határ,az alatt tutira nem fogyszthat,kizárt,hogy az én dieselmtől valaha is kevesebbet egyen...az összegen gondolkodom..
mittomén, gondolom de,mivel vmi inzsenyőr vagy-vagy mi:)
Akkor most a 106-ossal nem vagyok sikeres ember? :-)
hát látod,milyen a világ?
főleg a gengszterváltás óta,felnőtt több generácio,akik abból itélnek,külsőségekből...
a kiscsajok érintős telefonért pippantanak,jó cuccokért rajonganak...
a kisiskolások megtiltják a szüleiknek a suli elé parkolást a 94ezres autokkal,mert leégnek az X6-ossal járo osztálytársak előtt...igen bármilyen furcsa is,a xar gondolkodásmód,kodolva van..
ezt nyomja minden...ezt hozta ez a gyönyörű liberális gondolkodás..
ugyan lehet ez eredhet az ember természetéből is,gondolom a 70-es években is könnyebb volt egy mantával csajozni.
viszont ebből az elanyagiasodott világból abszolut kivonni magad,csak nagyon kemény lábakon álló családdal,szemlélettel lehet és slussz.
a történetben nem én itéltem porsche után...de tegyük fel igen,mivel én irtam le ezt a pár mondatot:)
ez esetben,amennyiben nekem cimezted:
csóró vagy vagy sem?őszintén szólva gőzöm sincs,nem is tisztem megitélni,és nem is tettem.
végül pedig ez a "Nem is értem" kijelentés bődület álszent,mivel amiota a világ világ,azota a pénz és a pinna körül forog....és aki kilép az utcára,vagy bekapcsolja a tv-t, ezt látja...
de van egy másik példám is:)
én a motoromat 1989-ben 25.000Huf-ért vettem,akkor lepukkant csóró vagyok. Nem is értem.
de azt végképp nem,aki ettől többet mer áldozni egy motorra.
Jut eszembe, ebbe a gépbe ültem ma be. Vazze, a kormányon kopás sincs, minden ricni a helyén..
AZt mondtad, h kizárt, h egy autó 5-öt, vagy akár 6-ot egyen. Erre mondtam a 4-et, h akár. De lehet h 4.3. Az is, h 4.5. Még sosem mértem, csak gondolom az első vegyes fogyijából. S erre ajánlottam, h próbáljuk ki, mondd meg, h mi az ami alatt szted nem fogyaszthat, s ha alatta eszik, akkor nyerek.
Nem vagyunk egyformák...
ki erre, ki arra igényes...
külsőségekből ítélni...
Én az autómat 95 000 HUF-ért vettem kb fél éve. Tehát én lepukkant csóró vagyok. Nem is értem.
ez abszolut..mármint panel,bmw7 országa..
a multkor egyik haver árut vitt pestre...
elmentem vele...
mondja,hogy egy rettentően gazdag ,ultra nagyarcú ürghének visszük,hát mondom legyen:)
mert a céghez vagy porscheval vagy porscheval jön nyitott, csukott 911...
hát apám olyan lepukkant kégliben régen volt...mert én megvártam,70-es évekbeli butorok,kalap xart nem ért az egész berendezés...lakás szintén gatya...a porsche ugy állt a garázsban,mint a szardinia,mindkét oldalon volt vagy 2cm,és ott kellett bepréselni mindent,ráadásul szintén puki garázs....