Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#580905 Kriszti@n Előzmény: #580900

ez nem repedezett még, csak azt mondja meg van keményedve,mondjuk azt is mondta, hogy quattro-ra csak 4 gumit szabad venni, mert nem tesz jót az autónak, he nem egyforma a magassága.nem tudom csak el akart-e adni gyorsan 4 gumit( a felnit is ma vettem ott, szerintem azt hitte megfogta az Isten lábát :) ),vagy ebben is igaza van.

Ricsi, motoron én is inkább gyakrabban cserélem,mert ha ott szar van , akkor nagy szar van :)mondjuk az én motoromon olyan szar fék van gyárilag, hogy a suzuki után azt hittem ,hogy ezen elromlott:)

#580900 hosszhuszár Előzmény: #580897

igaza is lehet, egy idő után, kb 5 év, elöregednek, amit esetleg úgy veszel észre, hogy repedezik az oldala, a futófelület alatt pl...

osztrákoknál, már kötelező cserélni 5 évente, azt hiszem...

minél nagyobb teljesítményű egy autó, annál inkább kritikus az ilyen gumik használata....

én meghirdetném, azt kipótolnám, és vennék újat...egyéb autókon, azzal még el lehet menni nem keveset....

#580899 Ricsi Előzmény: #580897

Van valami ilyesmi, hogy 5 évig jó a gumi, de nem tudom, ez mennyire valós, vagy csak reklám...

Nem tudom ki írta a motort, de az más, mert egy jobb motoron jobb a futómű, a fék, és sok minden más is. A motor nekem gyors, nagyon gyors közlekedési eszköz, és nem hátrány, ha időben megáll, vagy kanyarban fekszik az úton, és nem hintázik be...

#580897 Kriszti@n Előzmény: #580693

elmentem ma feltetettem a téli gumikat,k.va jól néz ki az autó vele, jobban mint a nyárival, igazi grandturismo-s lett. a gumis azt mondja az összes gumi kuka, 95%os, mert 2007es. ez ennyire hülyének néz , vagy igaza van?

#580734 Ibiza Előzmény: #580663

Az emberek felszinesek..nem csak nálunk..az számít amit látnak és láttatnak.. usában is mindenki happy mosolyog a tökéletes fogával és sikeres..de ott használják a legtöbb pszichológust..

Ez egy emberi ösztön..a sikereshez és erőshöz akarnak tartozni..ha lefelé mész elmennek mellőled az emberek..

Ezért mutat a vállalkozók nagyobb része kifelé sikerességet gazdagságot..ez megrendeléseket hoz..(romáknál ez sarkosabb, ismerik egymást ezért csak azt hiszik amit látnak kilós lánc nagy autó pamacs pénz..)

Én azt gondoltam a felszinesség a mutogatás az nem hat értelmes iskolázott embereknél...de hat..még akkor is hat ha esetleg látják a mutogatást..esetleg még utálják is de tudat alatt hat.

#580672 Sumér harcos Előzmény: #580670

azt kell mondjam én is tettem már ilyet,nem is egyszer...ennyi,

ugyan én rövid idő alatt megmondom az illetőről utána,hogy ki fia-borja és mi van mögötte,mert általában nem hagy nyugodni az ügy.

#580671 KawaBazsy Előzmény: #580669

Jó. Legyen 4.3, ha egyedül mék, s 4.5, ha te is bent ülsz. :-) Ja, s nem -10 fokban, hóban, jégen, hanem normál útviszonyok közt.

#580670 Kriszti@n Előzmény: #580645

szerintem pont az a külsőség, mikor valaki"putriban" lakik,de megveszi a nagy autót, mert azzal látják, az otthonát nyilvánvalóan nem sokan...ráadásul igen, külsőségek alapján meg lehet ítélni egy embert.nem az anyagi helyzete, az más kérdés, de például a tisztaság vagy Sumér példájában a k.vára lepukkant kégli, és ahogy mondta ultra nagyarcú ember 2 porschéval....tehát a környezete igénytelen , de kifelé sokat mutat. kövezzetek meg, de én ítélek ezek alapján általában...

#580669 Sumér harcos Előzmény: #580658

szerintem részemről 4.3 az abszolut határ,az alatt tutira nem fogyszthat,kizárt,hogy az én dieselmtől valaha is kevesebbet egyen...az összegen gondolkodom..

#580663 Sumér harcos Előzmény: #580645

hát látod,milyen a világ?

főleg a gengszterváltás óta,felnőtt több generácio,akik abból itélnek,külsőségekből...

a kiscsajok érintős telefonért pippantanak,jó cuccokért rajonganak...

a kisiskolások megtiltják a szüleiknek a suli elé parkolást a 94ezres autokkal,mert leégnek az X6-ossal járo osztálytársak előtt...igen bármilyen furcsa is,a xar gondolkodásmód,kodolva van..

ezt nyomja minden...ezt hozta ez a gyönyörű liberális gondolkodás..

ugyan lehet ez eredhet az ember természetéből is,gondolom a 70-es években is könnyebb volt egy mantával csajozni.

viszont ebből az elanyagiasodott világból abszolut kivonni magad,csak nagyon kemény lábakon álló családdal,szemlélettel lehet és slussz.

a történetben nem én itéltem porsche után...de tegyük fel igen,mivel én irtam le ezt a pár mondatot:)

ez esetben,amennyiben nekem cimezted:

csóró vagy vagy sem?őszintén szólva gőzöm sincs,nem is tisztem megitélni,és nem is tettem.

végül pedig ez a "Nem is értem" kijelentés bődület álszent,mivel amiota a világ világ,azota a pénz és a pinna körül forog....és aki kilép az utcára,vagy bekapcsolja a tv-t, ezt látja...

de van egy másik példám is:)

én a motoromat 1989-ben 25.000Huf-ért vettem,akkor lepukkant csóró vagyok. Nem is értem.

de azt végképp nem,aki ettől többet mer áldozni egy motorra.

#580658 KawaBazsy Előzmény: #580641

AZt mondtad, h kizárt, h egy autó 5-öt, vagy akár 6-ot egyen. Erre mondtam a 4-et, h akár. De lehet h 4.3. Az is, h 4.5. Még sosem mértem, csak gondolom az első vegyes fogyijából. S erre ajánlottam, h próbáljuk ki, mondd meg, h mi az ami alatt szted nem fogyaszthat, s ha alatta eszik, akkor nyerek.

#580645 Ricsi Előzmény: #580642

külsőségekből ítélni...

Én az autómat 95 000 HUF-ért vettem kb fél éve. Tehát én lepukkant csóró vagyok. Nem is értem.

#580642 Sumér harcos Előzmény: #580610

ez abszolut..mármint panel,bmw7 országa..

a multkor egyik haver árut vitt pestre...

elmentem vele...

mondja,hogy egy rettentően gazdag ,ultra nagyarcú ürghének visszük,hát mondom legyen:)

mert a céghez vagy porscheval vagy porscheval jön nyitott, csukott 911...

hát apám olyan lepukkant kégliben régen volt...mert én megvártam,70-es évekbeli butorok,kalap xart nem ért az egész berendezés...lakás szintén gatya...a porsche ugy állt a garázsban,mint a szardinia,mindkét oldalon volt vagy 2cm,és ott kellett bepréselni mindent,ráadásul szintén puki garázs....

#580641 Sumér harcos Előzmény: #580613

figyeled magad azért: 4,.........4.5,.........meghuzzuk a határt....:)))))"veszett kutya" Buford Tennen:)))