Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Kiszáll a NAV a tanyára,…

#582820 Ibiza

Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést.

Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő

fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.

- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági

létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja

megmondani nekem, hogy mit csináljak.

- Rendben van, maga tudja.

A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve

sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.

Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer.

Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli

torokból kiáltja neki:

- AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!

karàcsony röviden!

#581009 kosami

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért,legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel,­eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, ****anyját, aztlátogatja, ****fával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg,ferde, ésmost, jobbradől, ésmost,mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, ****égővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, ****nakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió,­csengettyű, nincsencsúcsdís­z, húzdráangyalt, fenyőttoji

Azt mondja a rendőr a gy…

#580907 Ibiza

Azt mondja a rendőr a gyilkosnak :

-Két dolog is bizonyítja, hogy maga a tettes, 1 magánál volt a gyilkos fegyver, 2 csipkebokor vessző.

- Miért nagy a rendőr orra lyuka?

- ???

- Vastag az ujja.

- Hogyan horgászik a rendőr?

- ???

- Fog egy halat és addig veri, míg el nem árulja, hogy hol vannak a többiek.

- Hogy nyitja ki a rendőr a konzervet?

- ???

- Rendőrség! Kinyitni!

Három rendőr ül a kocsmában. Az egyik mondja:

- Én Pesten születtem.

- Én Óbudán.

- Én pedig kórházban.

- Mért, beteg voltál?

A faluban megy összeírni az állatorvos az állatokat. Mondja az öregasszonynak.

- Jó napot öreganyám! Van baromfija?

- Persze, hogy van, Pesten rendőr.

Egy férfi felesége eltűnik. A férfi bejelentést tesz a rendőrségen, és teljes letargiában tölt két napot. A harmadik nap, amikor hazaér munkából,a feleségét az étkezőasztal mellett találja.

- Hát te? - kiáltja. - Halálra aggódtam magam miattad!

- Tudod, amikor hazafelé jöttem a boltból, megállt mellettem egy autó, 4 izmos fickó kiugrott belőle, elkaptak és betuszkoltak az autójukba. Elvittek egy kihalt épületbe, és egy héten keresztül, minden nap négyszer megerőszakoltak!

- Egy hétig? Hiszen még csak két napja tűntél el!

- Persze, de most csak hazaugrottam enni valamit, aztán megyek vissza!

Egy kisegítő Iskola előtt sok rendőrautó.

- Mi az?

- Vagy szülői értekezlet vagy érettségi találkozó.

Amennyiben a cigarettára…

#580760 kosami

Amennyiben a cigarettára kivetett adó a cigizésről való leszoktatást kellene, hogy eredményezze, az alkoholra kivetett adónak pedig az alkoholizmus visszaszorítása ­lenne a célja, akkor az az érzésem, hogy a munkára kivetett adó lényegét egyedül a cigányság értette meg

A cigányt megfűzik,hogy …

#580599 kosami

A cigányt megfűzik,hogy lépjen be a pártba.Elmegy a meghallgatásra,a szocik nem veszik fel, kérdi az ajánló miért nem vettek fel.Mondja a cigány azért mert valaki látta,hogy muzsikálok a náciknak,és mért nem hazudtál kérdi,nem tudtam mert mind ott volt!!!!!

Chuck Norris kiakad Zámb…

#580496 Fornit

Chuck Norris kiakad Zámbó Krisztiánon. :D

Re: nincs cím

#579279 taresz Előzmény: #579275

Székely család megy az úton a szénás szekérrel.

Egyszer csak kitörik a szekér kereke és árokba fordulnak.

Az apa és fia kikászálódnak és mondja a fiú:

- Édesapám! Gyújtsunk már rá a nagy ijedtségre!

- Legyen fiam.

Telik az idő, megint megszólal a fiú:

- Édesapám! Édesanyámat nem kellene kihúzni a széna alól?

- Mi a f..sznak? Nem dohányzik!

Re: nincs cím

#579275 Wall street Előzmény: #579274

A székely utast vesz föl a kocsijára. Ahogy mennek a kanyargós úton, egy kivételesen éles kanyar tűnik fel előttük, de a székely nem fékez, sőt odacsap a lovak közé.

- Fékezzen bátyám, mert kisodródunk!

- Negyven éve ezen az úton járok, eddig mindig sikerült bevennem ezt a kanyart.

Nem is lassítanak, és be is veszik a kanyart. Nemsokára egy újabb éles kanyar tűnik föl előttük. Az utas megint megszólal:

- Fékezzünk, bátyám, mert itt halunk meg!

- Negyven éve ezen az úton járok, eddig mindig sikerült bevennem ezt a kanyart.

Nem lassítanak, de beveszik ezt a kanyart is. Ezután egy harmadik kanyar is föltűnik, de az utas már nem szól semmit, gondolja, tudja a székely a dolgát. A kanyarnál a kocsi kisodródik, felborul és drabaokra törik. A kocsi roncsai közül egyszer csak kikászálódik az öreg székely, és így szól:

- Negyven éve ezen az úton járok, de ezt a kanyart még sose sikerült bevennem!