fúúúú és ha most mínuszban zár sp, mit tegyek? erre nyissak longot?
fúúúú és ha most mínuszban zár sp, mit tegyek? erre nyissak longot?
akárhogy is, ahogy mondtam, neverending bull.... sajna egyre sanszosabb a 8200.
Egyetértek veled, hogy jan. első felében lehet a tetőzés. Ez a hasonlóság is lejátszódhat, és még idén év végén 7700-7800 valóban meglehet. Utána 8200 jan. közepéig. Afölé nem várom az elköv. 2 hónapban
azóta sem tudom feldolgozni ezt az esetet..... az első három hónapban volt ez
én sem vártam ezt, hogy háromszorozok, de nagyon jól ment egy long trendbe léptem éppen a kezdetén
Én ehhez képest jóval szerényebb elvárásokkal vágtam neki, havi kb 3-4% fix :)))
nem 800 pontot, hanem 800 Eur-t. A pontok igazak amit írtam, az áttét egy más kérdés
na bye
és? adtál 3-at 7 250-en, én már dobtam volna egyet 7 280-on, egyet meg 7 330-on. Így 110 vesztőm lett volna, tehát 7 140-en lennék nullában. Na és? Most lenne 1 db eladás, amit bírnék tartani mondjuk 8 500 pontig. Kit érdekelne?
Na jó éjt, majd reggel elolvaslak titeket:)
sajnos 1 eldobásával 800 pontot vesztek, mivel 0,1-del vagyok és ennyit jelent
Én is így gondoltam az elején, aztán szerényebb lettem....
(még most is az elején vagyok)
mert nem volt még ilyen eset nekem,hogy 13 napja csakis felfelé megy és nem korrigál soha, azért nem adtam el, mindig reménykedtem csak
akkor egy kis matek, én szeretem...
van 3 shortod mondjuk 7 250-ről. Egyet eldobsz 7 500-on, elbuktál 250 pontot. Így a maradék pozid 7125-ön lesz nullán. Ha szerinted sosem lesz annyit, akkor tartogasd, ha látsz rá esélyt, akkor dobj egyet, minél előbb, annál jobb
úgy kezdtem, hogy az első 3 hónapban megháromszoroztam a tőkémet, majd feleztem... és így tovább