Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: törölve

#580215 big-ebuy Előzmény: #580210

év vége ugyan ez volt óriási rally még nagyobb pláne decemberbe volt akkor előtte,aha akkor néz hetes,havira ......7600 körül be kell halnia

Lehet olyan elemzést csi…

#580214 TrendMan

Lehet olyan elemzést csinálni, hogy az egyes tőkeosztályok között (részvény, nyersanyag, kötvény) hogyan áramlik a tőke?

A forgalom alakulását lehet nézni, de hogy honnan hová ment, tud valaki ilyen elemzést csinálni?

#580208 big-ebuy Előzmény: #580206

vszínű pont januárba fog tetőzni mind,2008 -09ba ugyan az volt,és a ta-t nézve most is hasonló jöhet....akkor kezdtem hát emlékezetes a worldspreden

#580206 big-ebuy Előzmény: #580205

ezt a gyors trendet benéztem tanultam is,de sztem 7000-6800ig is így fogják jövőre megtolni,ok ez most felelőtlen még,de én ezt mondtam nov-dec ugrálós lesz és nem lesz óriási esés,majd jövőre

#580205 big-ebuy Előzmény: #580204

már tanultam azért menedzselem úgy a pozijaim,nem csak shortolok áll.de tény a shortra állok itt jobban rá és a tőkét is nézem a pozira meg a hibára itt a lényege

#580204 macika

hiba törlöd ki

ez egy öreg tőzsdei idézet

"előbb fogy el a pénzed mint a trend"

legyen az esés vagy emelkedés

tanuld meg fiam

Re: nincs cím

#580200 big-ebuy Előzmény: #580193

igaza csak senki nem fogja mondani ha fordul mikor és milyen intezítással fog a 30 papír,,mert egy trend se tart örökké,ez a long trend ami közeleg a végéhez nincs tuti hol fordul