mi a lényege kiszabadul sok régi beragadt akkor,sztem meg beöntik újévbe..én egy 7500 felét adok daxnakmiki rally végére azaz holnap
mi a lényege kiszabadul sok régi beragadt akkor,sztem meg beöntik újévbe..én egy 7500 felét adok daxnakmiki rally végére azaz holnap
Szerintem ez az év végi sztori annak a jegyében fog telni, hogy Obama tudja e tartani az ígéretét a karácsonyi ajándékra vonatkozóan, lesz e megegyezés republikánusokkal adósságplafon ügyben.
Ha lesz (az is nyilván megszorításokkal jár) de megörülhet rá rendesen a piac egy darabig. Ha nem lesz akkor sem várnék idén nagy esést, csak ilyen paráztatásokat egy-egy nyilatkozatra.
1500 környékére várnám az év zárót sp-ben dax vsz 7600-7700 minimum.
De hát ez teljesen megegyezés függő kijön egy-két hír, hogy összevesztek mindjárt zúgnak 100-200 pontot daxban.
Nézd meg mai kereskedést Usában, mint a nem normálisok le fel a semmire tulajdonképpen.
Vakmajom szavajárása szerint a tech részvények a vezető szektor, tehát most a vezető szektor gyengélkedik.
De egy nap nem jelent semmit és ettől még az egész piac feloldalazhat magasabbra is, mielőtt lejjebb esik.
azt nézem, hogy amcsi H4 alapján még ma eldőlhet az elköv. hetek sorsa, és ha usa-ban eldől, akkor a felülteljesítő dax-ban nem lesz kérdés. Ha rossz adatokra sem tudunk esni, akkor ez van
Szal lehet, hogy még ma este belongozódom, aztán tojok én az egészre jan. közepéig.
hiába, nem tud esni. Egyszerűen képtelen rá. :SSS
Most usa is megforgat engem kétszer a tengelyemen körül...bazz, beverik, kitépik, adatok rég kijöttek, ezt meg csak most kezdik össze-vissza rángatni.
P.öm ki van a sok hülyeséggel.
Mai elképzeléseim semmilyen szinten nem jöttek be
Térdelsz vagy tradelsz?
Én kezdem úgy érezni, ez marad év végéig, és január első munkanapján, ha megjönnek az aktuális FED és ECB pénzek a ker. bankokhoz kilő, mint a reketa.
daxban DT esetén 5p (index értékben) a start, amit piactól és a pozi egyre nagyobb nyerőbe fordulásától függően 4-40p-re változtatok. Ezek a profitkövető értékek.
Normál stop inkább szintekhez van kötve, de olyan belépőket keresek, ahol lehetőleg 15p-on belülre húzhatom a stoploss-t
DAX30: A sáv tetejénél az index
Szép teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben a német index. A sávból történő fals letörés után nagyot fordult a hangulat és száguldás indult a német piacon. A sáv tetejéig meg sem állt az index, itt azonban elgyengült a vételi erő. Két felső kanócos napot láthattunk, a 7.450-7.480 pontos ellenállás alatt, ami megállóra utaló jelzés. Az ellenállás alatt két forgatókönyvet érdemes megemlíteni. Ha a rövid pihenő során elég erőt gyűjt az árfolyam, akkor hamarosan egy sikeres kitörést láthatunk, azonban árnyalja a képet, hogy 7.520 és 7.600 pontnál is ellenállások várják a kurzust. A másik lehetőség pedig, hogy nem tudja áttörni az akadályt az index, és egy mélyebb korrekció indul.
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz 1. ellenállás 2. ellenállás
7.360 7.520 7.600