Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#580029 Ricsi Előzmény: #580025

írok számokat, hátha elég lesz, ez csak példa...

adok dax-ot 7 400-on 2-t, veszek cac-ot 3500-n 4-et.

Ha megy felfelé, eladom a cac felét 30 ponttal feljebb, 3 530-on, így 3 470-en zárom a másik felét. Ez ugye így 0 haszon, viszont a dax shortom eddigre vagy nullában, vagy már nyerőben van. Ez ennyire egyszerű...

Lefelé ugyanez, csak 100 ponttal lejjebb zárnám a dax short felét, mondjuk 7 300-on, a másik felét lezárom 7 500-on, ez nullás pozi, ellenben addigra már a 3 500-as cac long bőven nyerőben van. De ha innen zuhanna 0-ra (azért ezt írom, mert így tán érthető), akkor a második dax short hozott 7 400 pont nyerőt, a 4 cac long elvitt 14 000 pont nyerőt, tehát az egyenlegem -6 600 Eur. Ha ennyi van a számlán, akkor ez teljesen kényelmes és biztonságos kereskedés...

#580028 rbbj11 Előzmény: #580021

végülis, ha a csábítás során hozzám vágnak néhány dollárt, az legyen a legnagyobb bajom, akkor csábítsanak legközelebb is. :)

A réstöltés mégis előbb lesz, ahogy most kinéz, így bánom, hogy 8-kor nem indítottam shortot, de hát a szabály, az szabály. Éspedig nyitó felett min. 5 ponttal indíthatok csak shortot réstöltésre játszva, a szabályom szerint.

Így is elég az a sok régi shortom 7250-es átlaggal

#580025 Krigskung Előzmény: #579960

Egy dolgot nem értek csak miért nem fedezed a shortodat dax longgal? Nem ismerem a cac-ot hogy milyen annak a mozgása.

Ha jól értelek akkor a shortodat fedezed egy long pozival ami gyakorlatilag azt jelenti hogy addig se nem vesztesz se nem keresel (kb-spread stb) amíg valamelyiket nem zárod le (na ez logikus...). És ha jól értem akkor nem zárod a fedező pozidat amíg nincs szignifikáns menet a pozid irányába? Vagy csak akkor ha nullában van a fedeződ...? Mert ugye lehet hogy egy magasabb technikai szintet áttör lefelé és akkor kár lenne a fedezőből a profitot veszni hagyni...

Jól gondolom?

#580021 TrendMan Előzmény: #580015

Valójában az egész projekt arra ment ki, hogy Téged itt longba csábitsanak.

Mindez csak ezért:-)

#580015 rbbj11 Előzmény: #580008

persze, de nem rögtön a rés felett pár ponttal és néhány órával...

közben kivert a profitkövető longból, ejjjjjjjjjj

A mai a 3. rés Az utóbbi…

#580008 Fornit

A mai a 3. rés Az utóbbi kb 3 hétben.

Lehet kifulladhat? (ez????)

#580005 rbbj11 Előzmény: #580002

résre longolni....ilyet se csináltam még....valszeg tiszta hülyeség

De el nem tudom képzelni, hogy innen ne húzzák min. 520-ig fel

fd

#579989 Waszeitung

Nagy az öröm a Görög kötvényeknél hogy kicsivel többet kapnak vissza a pénzükből...bár ugye a normális a teljes összeg lenne,de aki a kicsit nem becsüli! :D

sőt, olyan biztos vagyok…

#579984 rbbj11

sőt, olyan biztos vagyok az 500 fölötti ugrásban, hogy 470-es limittel longot adtam be

#579983 rbbj11 Előzmény: #579978

egész délelőtt eu-s adatok jönnek. Nem kell hozzá amcsi adat sem. Egyébként a hatalmas japán ralli hatása, sp futi is óriásit ugrott éjjel

#579982 rbbj11 Előzmény: #579979

csak normál ker. időt néz a legtöbb kibocsátó. Tehát 9 után. Másrészt az nem 2 pontos emelkedés lesz....hanem min. 30p. Láttam már néhány certi tömeg kiütést

Ha egy picit jobban bele…

#579981 kboly

Ha egy picit jobban belehúznak akkor 510-530-ig elmehet.Viszont ha majd fordul akkor 7200 alá benézhet .Visszatöltve a réseket . Ha kiütődik a ts 26 ez arról a szintről nézve 50% minusz. Viszont ha még megy feljebb akkor visszanyitsz egy ts 27-et .Igaz innen már duplázni kell hogy pénzednél legyél .De ne aggódj nem lesz sokáig ez a nagy hepy.

Ilyenkor van az az érzés…

#579978 TrendMan

Ilyenkor van az az érzésem, hogy a piac tud már valamit, amit én m ég nem.

Pl. egy kedvező munakerőpiaci adat?