én spec - de ezt csak halkan mondom, nem kell automatikusan utánam csinálni - eldöntöttem, hogy 7500 felett belongolom, sc miatt. Kiütnek ott egy halom certit
én spec - de ezt csak halkan mondom, nem kell automatikusan utánam csinálni - eldöntöttem, hogy 7500 felett belongolom, sc miatt. Kiütnek ott egy halom certit
terdre, imahoz, hatha innen lefordul... 7476... hatha...
nézd, teljesen elcseszett állásban már senki nem tud / szeretne / fog tanácsot adni. Szvsz
rés felett 5-10 ponttal szoktam nyitni, arra még lehetőség sajnos nem volt.
Kösz az árfolyaminfót!
Azt hiszem, ez nem szokásos rés játék lesz, mert ha megcsípik az 500-at, ott sc miatt elszáll. Most magam se tudom, hova milyen limitet tegyek, még épp gondolkozom
sajnos igazad van, csak nekem nincs gyakorlatom ebben. most még nem érdemes shortot nyitni?
Akkor vettél volna 8 cac-ot, akkor most lenne 3 dax eladásod, és 4 cac longod, mert elfeleztük volna. Nem védené teljesen, de általában 2 cac long fedez 1 dax shortot, tehát most csak 1 dax short termelné a veszteséget. És amikor elkezd esni, lezártad volna 0-ban a cac longokat, és boldogan néznéd az esést. Ez annyira pofonegyszerű
98.3 is volt mar... 9- utan nyitasban mar 7500 felett??
most már nem tudom, amikor segítettem volna, akkor nem volt jó... kár érte...
nem mertem lépni semmit sajnos, nincs már sok pénzem sem
csak azért írtam be, mert rbbj, meg gondolom még néhányan, csak 8 után látják az árat. Így be tudnak tenni megbízást, ha akarnak, rbbj pl résre játszik, az meg most lesz...
Jelenleg 478