Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#580030 BudFox Előzmény: #580024

nem minden évben volt Milkulás rally....2008 -ban csak másfél napos volt ha jól emlékszem..már ha azt lehet rallynak nevezni....2007 -ben volt, emlékszem..

szóval erre is csak az átlagos találati arány érvényes...egyszer olvastam.

elemzők meg belelátnak mindent.

Re: nincs cím

#580027 Waszeitung Előzmény: #580024

Oks,akkor Te olvasgasd hogy mikor van a mikulás,húsvétinyúl és hálaadáspulyka rali! :D Van ciklikusság,de nem egy éves időtávon és pirosbetűs ünnep bontásban! :D

Vagy ha igen akkor remélem Te minden ilyen előre megírt ralin jól keresel,ha már sok embernek nem sikerül...

Re: törölve

#579994 BudFox Előzmény: #579871

nagy az öröm a világban .-)) majdnem ugyanannyit buknak a kötvényesek, mint teljesen..csak picit még kapnak vissza...ennek örülni kell :-))

#579878 BudFox Előzmény: #579871

hát mondasz valamit :D

egyre több német papír van nekem is itt a listában...de azokkal sem kereskedik itt senki....mintha az embereknek elegük lenne egyelőre a tőzsdéből...és ez ilyen Humet-Phylaxia-E-star hoz hasonló rablóbanda cégek miatt van nagy részben..szerintem. _:(((((

no....viszont én hatiban ma 2 szer fordítottam irányt...és mindegyik haszonnal alakult....

ha még esünk zárásig akkor marad a short - nyerőben .-)

#579856 BudFox Előzmény: #579638

én meg zárogatok mint a fene....reggel még shortban voltam...utána longban..most megint shortban...

még van jópár kontraktusom nyitva...

#579638 Kissherceg Előzmény: #579636

moderáltam csak, hogy nyoma maradjon, milyen vicces gyerek vagyok :)

Hatit elnézve befejeztem vele az idei kereskedést.

Re: ds

#579584 Frontin Előzmény: #579564

Felületes vagy Chief! Gondolom most hogy ezt benézted azzal fogsz csesztetni, hogy miért a Mol-ról diskurálok a hati topikjában, csak hogy Neked legyen igazad! :-P