2008ban krach volt..évközben emelkedett bűven..
nem minden évben volt Milkulás rally....2008 -ban csak másfél napos volt ha jól emlékszem..már ha azt lehet rallynak nevezni....2007 -ben volt, emlékszem..
szóval erre is csak az átlagos találati arány érvényes...egyszer olvastam.
elemzők meg belelátnak mindent.
Oks,akkor Te olvasgasd hogy mikor van a mikulás,húsvétinyúl és hálaadáspulyka rali! :D Van ciklikusság,de nem egy éves időtávon és pirosbetűs ünnep bontásban! :D
Vagy ha igen akkor remélem Te minden ilyen előre megírt ralin jól keresel,ha már sok embernek nem sikerül...
http://www.portfolio.hu/vallalatok/nem_kell_sokat_varni_es_jon_a_tozsdei_mikulas-rali.158566.html
berakom a sok alacsonyanképzettnek..
vannaka tőzsdéken ciklikusságok..
de mondjuk ezek még azt sem tudják usában a mikulás hozza a karácsonyfát..
Itt van a hülye mikulásralija az okostojásoknak..ha már 10 évig nem volt! :D
nagy az öröm a világban .-)) majdnem ugyanannyit buknak a kötvényesek, mint teljesen..csak picit még kapnak vissza...ennek örülni kell :-))
hát mondasz valamit :D
egyre több német papír van nekem is itt a listában...de azokkal sem kereskedik itt senki....mintha az embereknek elegük lenne egyelőre a tőzsdéből...és ez ilyen Humet-Phylaxia-E-star hoz hasonló rablóbanda cégek miatt van nagy részben..szerintem. _:(((((
no....viszont én hatiban ma 2 szer fordítottam irányt...és mindegyik haszonnal alakult....
ha még esünk zárásig akkor marad a short - nyerőben .-)
Sztem célszerűbb lenne egy életre...ez egyre katasztrofálisabb.
én meg zárogatok mint a fene....reggel még shortban voltam...utána longban..most megint shortban...
még van jópár kontraktusom nyitva...
moderáltam csak, hogy nyoma maradjon, milyen vicces gyerek vagyok :)
Hatit elnézve befejeztem vele az idei kereskedést.
Miért törölted ki azt hogy:
"Sose ment az neked?"
:DDD
:D:D
120 ponttal magasabban vagyunk mint kéne...irtó erős a BUX nem vitás...
Sose ment az neked! :D
nem tettem, ma jófejkedek... :)
Felületes vagy Chief! Gondolom most hogy ezt benézted azzal fogsz csesztetni, hogy miért a Mol-ról diskurálok a hati topikjában, csak hogy Neked legyen igazad! :-P
köszi :)