Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#579566 big-ebuy Előzmény: #579560

dj 13230ra tettem naposan,ki tudja ez itt már a bolond szakasz,itt a szerencse forgandó honnan esik

#579556 Princ Előzmény: #579549

idióta spanyolok bejelentettek:

Spanyol hírre ugrottak a piacok, pletykára ütötték a frankot

2012. december 3. | 14:42

Küldés e-mailbenNyomtatható verzióHozzászólás

Tweet

Az euró 1,3070-ig, azaz hathetes csúcsra ugrott a dollárral szemben arra a hírre, hogy Spanyolország hivatalosan is kérte a bajban lévő bankjai számára az eurózóna mentőalapjától a mentőcsomagból esedékes 39,5 milliárd eurós részlet kifizetését. A hivatalos spanyol kérelem hírére másfél éves csúcsra húzták a német DAX-ot (7490 pont közelébe) és az amerikai S&P is megugrott.

Amúgy is csak dec 21-ig …

#579546 kboly

Amúgy is csak dec 21-ig mehet .Mivel akkor jön az armageddon.:)

#579543 rbbj11 Előzmény: #579541

én is 7478-ról újranyitottam, ma már a harmadik próba. Remélem ezen nem csak 5 pont profit lesz...

#579526 TrendMan Előzmény: #579521

Összetett és bonyolult indoklásokat és elemzéseket irnak erről.

Maga Nyilasi is súlyosan melléfogott, amikor 2 hete felszúrt az árfolyam 1750-ig.

Az arany egyik gátló tényezője a költségvetési vita, az olajat meg az amerikai kitermelés növekedése, konjunktúrális gondok és az iráni válság késlekedése meg a Közel-Keleti helyzet 'normalizálódása' hátráltatja.

Valójában azonban mindez smafu, arról van szó, hogy nem akarják, hogy nyerjek az arany longommal.

tököm rally nem tom mire…

#579523 big-ebuy

tököm rally nem tom mire jó a semmire,sok beragadt csak kilép....pár tréder itt shorttal minuszol max