Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

Re: nincs cím

#627726 walex Előzmény: #627504

Közben változott a helyzet, mert már ma életbe léptek a reggel még 13-tól érvényes kamatok.

#627504 Előzmény: #627450

Várj csak, nem is emlékszem már mikor írtam, hogy 3% körül lesznek a betéti kamatok... ja igen, nem is olyan régen :)

#626930 Netmaster Előzmény: #617186

Ó, én már annak is örülnék, ha meg tudnák állapítani, mi félrevezető és megalapozatlan.

SZVSZ nem sok közgazdasági elmélet maradna talpon... :)

Mark Thoma, az oregoni e…

#617186 Dr. ursi

Mark Thoma, az oregoni egyetem közgazdász professzora szerint első lépésként komoly büntetést kellene kiszabni azokra a közgazdászokra, akik nem tartják be a szakmai előírásokat, és félrevezető, nem megalapozott kijelentéseket tesznek politikai érdekből.

Re: Mérgezett lakáshitelek bukkannak elő mindenfelől

#617171 walex Előzmény: #617169

Már most is megfizetnek. több bank (köztük a CIB) ~december óta kiszámlázza azokat sz SMS-eket is, amit kártyás vásárlásnál vagy kp. felvételnél kapsz a telefonra, míg előtte az ingyenes volt.

Aztán ott van a havi 1 db ingyenes kp felvétel megszüntetése januártól, majd most, hogy 4.75% lett az alapkamat, 3.75%-os (nettó 3.15%-os) akciós kamattal "csalogatják" az ügyfeleket.

Sebaj, szemmel láthatóan a bankok nagy része mindent megtesz azért, hogy a lakosság az állampapírok felé forduljon és a kapott kamat egyre nagyobb része az országban maradjon a magyar embereknél és ne menjen ki külföldre.

Tehát, külföldi bankok csak így tovább, üldözzétek el az ügyfeleiteket! :)

Re: AXA nem fizet!

#581889 Előzmény: #581833

Erős határest. Nincs SMS értesítés, PIN kód is ismert, 9 év megtakarítása hozzáférhető folyószámlán hagyva...

#556794 Zotya32 Előzmény: #556785

Igen, értékesítés mindenek előtt.

Az még a kisebbik rossz, hogy ha a bank keres meg ajánlattal, de az amikor az ügyfél telefonál be, hogy elintézze gyorsan az utalásait egyéb teendőit... és az ő költségére dumálsz vele plusz negyedórát...

Ha vmire szükségem van, úgyis felkeresem a bankot, nem? Pl. ha hitel kell, vagy megtakarításom van, netán jobb számlakonstrukció érdekel.

#556793 Zotya32 Előzmény: #556785

Igen, értékesítés mindenek előtt.

Az még a kisebbik rossz, hogy ha a bank keres meg ajánlattal, de az amikor az ügyfél telefonál be, hogy elintézze gyorsan az utalásait egyéb teendőit... és az ő költségére dumálsz vele plusz negyedórát...

Ha vmire szükségem van, úgyis felkeresem a bankot, nem? Pl. ha hitel kell, vagy megtakarításom van, netán jobb számlakonstrukció érdekel.

#556785 zeeh_ Előzmény: #556778

Színművész bankjánál is behozták ezt?

Évekkel ezelőtt a CIB hívogatott,majd megkértem,hogy többet ne zaklassan hitelkártyával és ilyen marhaságokkal, utána nyugi volt, nem hívtak.

#556778 Zotya32 Előzmény: #556774

Igen, a postán ez még zavaróbb, ott amúgy is mindig feszült a hangulat.

Érdekelt, hogy a színművész bankja egy általános tendenciát követ, vagy pedig megkésve tér át olyan területre, amit eseteleg más bankok az ügyfélelégedettség fontossága miatt inkább feladnak.