62ről cac long day trade próba másikon is,záróra tán kitom dobni plusba
dax záró majdnem bejött.usa még feljebb jön sztem napi dojira biztos 13000fölé zárják kicsit a longosok miatt
ma péntek van nem?hétfőn új hónap,ma nem esnek be dj se sztem....doji lesz..stopot okosan tedd be
hétfőn 1h bolli alja 360 daxnál meg egyéb támasz,520cacnál kb
Shortot vittem holnapra.
Remélem jön a rések betöltése :)
na a felső dax short stoppja átment csúszóba (az alsók meg még a monitoron sincsenek ),mert az indikátorom szerint még kéne egy öntésnek jönnie,de az est második felében ismét inkább longnak néz ki,mivel nem leszek gépnél ha jól számolom nulla körül üt ki, ha azonban beindul az esés ahogy várnám ....... akkor had szóóóljon :)
kellemes estét és hétvégét Nektek
7000körül a napos megálló akkor....borska tökéletes a szint shortnál:)vagy 6800extrémbe
obama karácsonyra igérte szakadék megoldását,akkor belefér egy minusz 500pont megint:)lefelé is így menjünk megállás nélkül:)
68 cac day trade long teszt kis számlán fedezésre lehet marad az kivan feszítve...
másikon is zártam cacot szinte nulla pluszba egye fene7360 teszt benne kell legyen
76 zártam cacot,,,full short marad,elméletileg dupla csúcs,túlvettség daxba kis korri kéne hétfőn,de itt a short jel is gyorsan jön ha begyorsul
azon agyalok ezek a dec magasabbról kezdik ahogy vártam,és nagy öntés jön rá,majd a vége felé vissza húzzák kicsit...bár lehet nem magasabbról a többi ok...:)