de végül megint visszahúzták....és a longot megint kihagytam, hibásan!!! Ha vki korrekcióban csak a longot nyomta, jobban járt, mint én ezzel a tetővadászattal
azóta egy sp short kis minuszban repült
de végül megint visszahúzták....és a longot megint kihagytam, hibásan!!! Ha vki korrekcióban csak a longot nyomta, jobban járt, mint én ezzel a tetővadászattal
azóta egy sp short kis minuszban repült
a másik a napos chartok mini trendek...mehet bármerre...hetes már törpe trend, a havi kis trend nálam..napon belül meg mikro
egy dolog zavar a hetes cci-k..usáé túladott,eu túlvett
mert a dax a holnapi résre tartja van erő....sztem
rbjj te cselezel,longot kiáltasz és shortot tolsz?kis cseles:))
ahogy látod, erre sokkal kevésbé reagálnak. Dax a tegnapi, ennek ellentmondó hírre közel 150 pontot ment, ma esett rá 20 pontot....
Van itt erő kérem...
azt nézem a admirál a fxcm mt4 e más,3db mt4 típus van,ugyanarra a dolgokra máshogy jeleníti meg,a admirál jobb..kívülről nem látni ,programoknál láttam 3 féle van,de csak belsőleg észlelhető
veszélyesa napi,nagy a hiba lehertősége gyors irány váltások miatt...
azért lett volna jó mert akkor ma 200alatt dj,13000alatt is és az fordító jel lett volna ekkora doji
nagyon...
én is csak akkor csinálom, ha ideköt valami a géphez, szerencsére egyre ritkább, bár ma jól éreztem magam köztetek...
Nincs jelentős előrelépés a pénzügyi szakadék megoldásában: http://www.marketwatch.com/story/no-major-progress-in-cliff-talks-boehner-2012-11-29?link=MW_latest_news
ma meg ezt mondta egy képviselő
Hát normálisak ezek a tőzsdék? Állítólag ilyenekre reagálnak?
fárasztó ez a napizás. Újra van gáz shortom és sp shortom is
admiral és alfatrader (30 nap inaktivitas utan torolnek, sz'al, ha aktiv vagy a demoszla is aktiv marad...)
enni voltam..meg főztem....nálam sp 1 pont 1 euro,és a dj?
egy percre nem nézek ide, és erre sp short profitvédőm brutál plusszban záródik???? Mi van itt?:-DDDD
szinte bárhol.....
én annak idején forexen évekig demóztam
Perpill ahol nincs időkorlát demóra, és tudok róla: oanda, fxpro, alpari
azzal az egy dologgal, amit írtam, ellehetsz demón a köv. 6 hónapban...
plussz olvasd végig az egész tudástár topikot, nagyon hasznos stratégiák vannak ott teljesen részletesen leírva. Az időt nem spórolhatod meg az olvasáson
Ha utána is marad kérdésed, akkor érdemes konkrétumot kérdezni személyre szólóan