tudtok valahol 1/2 évig érvényes demo számlát??
egy demoszamlat mar próbáltam de az 30 nap után gameover
mondjuk ott 30%-ot értem el, de tudom hogy még tanulni kell és nem a szerencsében bizni
ezért is kértem tőletek tapasztalt szakiktól tanácsot...
ha szánnátok rám egy kis időt (a tanácsokra) nagyon szép lenne
köszi előre is
közben egy visszanyitott dax shortot mínuszban zárt a stopom :OOOO vazz, mai első mínuszos, és gázt is minimális plusszban kiütötték.
A szex ahogy szóba került, megremegett a számlám :))
Dax is miattad lőtt ki ismét...
Na akkor inkább sp-ben nyílt újabb shortom 1415,25-ön
Holnap nem DT-zek, nem érek rá
dax sem egészen 3, írtam lejjebb, 2.5 eur perpill, ha nagyon pontosak akarunk lenni.
1 pont Sp kb. az ötöde
Ha egy nap nem tartod be a szabályt, 1 hétig nincs szex:)))
szívesen.
De helyedben a leírtak alapján pontos számokhoz és/v. szabályokhoz kötném a réstöltésre való játékot (ha tényleg nem kerül betöltésre, pontos mekkora pozit zársz, mikor, mennyi pontnál stbstb). És ha ez megvan, akkor is csak demón nyomnám min. fél-egy évig. Türelem. A tőzsde egyik legfőbb követelménye, nekem spec. egy gyengém. Ne kapkodd el, felesleges élő számlán pénzt égetni, amíg nem vagy felkészült minden szinten. A demót ne demóként kezeld. Halálosan komolyan vedd. Pl. ösztönzőnek: amíg x profitot y stabilitás mellett nem érsz el, nem nyithatsz éles számlát. Mivel nem akarsz majd örökké demózni, ez majd arra sarkall, hogy összekapd magad.
nagyon köszi az előző tanácsot megfogadom !!!!
ez a kevert technika is nagyon szimpatikus nekem mert hetente 2 napot a gép előtt tudok ülni 3-at meg csak rárá pillantani
csak 5 perc neked nekem meg egy új univerzum nyilna ki...
szépen írtam mii ;-)
és a sp,dj 0,1 pont mennyit hoz? ha dax 1pont-3euro
arra ott vannak a hosszabb távú shortok. Ez az előnye az én swing és dt módszeremnek. Ha épp van időm, akkor 3 időtávon nyomok minden instrumentumot egyszerre
ebben semmi extra nincs, csak pszichén múlik, hogy el tudod e teljesen különíteni a kül. időtávon nyitott pozikat fejben.
Nekem a ker. rendszerem jóval komplexebb, mint ricsié, mindent nincs kedvem írásban kifejteni, hosszú lenne.
Én annyit tudok neked "ajándékba" adni, hogy M30 réstöltés. Már ha olyan a ker. felületed, mint az enyém, ami éjjel daxnak zárva. Ha így keletkezik rés, azt 90%-ban betölti 24 órán belül, 95%-ban 72 órán belül, maradék esetben egy héten belül, vagy esetenként nem, pl. van egy ma is nyitva 6 hónap után. Arra már magad találj ki manegmentet, hogy ha a ritka esetben nem tölti be, pontosan hogyan, mikor stopolsz v. fedezed. Ha erre jót csinálsz, ez az egy módszer fog neked hozni daxban évi 50%-os profitot lazán, de kifeszítve 100% felettit.
? rajta volt egy szűk követő, én nem is kapkodhattam :) Max a gép :) indításkor, DT-ben 5p követőt használok. Amit aztán tágítok, ha jó az arány. Ma már ez volt harmadik nyerő pozi, mindegyik hozott nettó 100 dollárt...ha az nem elég... oké :)
10 pont egyetlen daxon nekem 33 dollár