Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#578583 rbbj11 Előzmény: #578581

na, egy időre szüneteltem dax-ot, gáz adat jön, ott lehet nekem nagy mozgás,arra figyelek hamarosan

sell on news üzemmód bek…

#578578 rbbj11

sell on news üzemmód bekapcsolva....

közben dax shortot nyitottam újra 7412-ön

#578576 Daxofon Előzmény: #578563

sh!t... jogos

igazad van ez már jobb ;-)

azért big-ebuy személyesen összedobott pakk-jának jobban örülök :-)

Ricsi-től is sok cselt lestem el eddig, fornit / borska és Te is jól nyomod szeretnék tanulni tőletek ... ha lehet

Re: adatok

#578570 rbbj11 Előzmény: #578568

én szoktam daxban kül. irányban állni, ha kül. időtávokon tradelek. Pl. hosszúra van 5 shortom, az nem azt jelenti, h. engem zavarna mellette röviden 3 longot nyitni, ami teljesen más management mellett záródik.

Re: adatok

#578568 Ricsi Előzmény: #578507

közben megkaptad a választ, mert én elmentem szunyókálni, meghaltam a piacon az unalomtól.

Budfox hatiban csinálja az azonos poziban a hedge-t, annyi shortja és longja van, ő sem tudja követni.

#578563 rbbj11 Előzmény: #578553

roszzat nézel!

Van benne vagy száz blog!! Kékkel, felső menüsor! Arra kattintva kidob végtelen hosszú témasort!

#578559 Daxofon Előzmény: #578554

hogyan hozol döntést a belépésről?

hogy állapítod m,eg a célárta?

kockázat/hozam arány?

kilépési pont?

milyen chart ? (5-15-1h -day?)

indikátorok? döntéstámogatás?...

csak DAX-al és CAC-al akarok foglalkozni> abba ásom bele magam

#578556 Daxofon Előzmény: #578554

köszönöm előre is ;-)

bármi amit tudtok csepegtetni nagyon jó lenne. beszívom mint a szivacs és megpróbálok építkezni belőle és megtalálni az ÉN utamat....

csak egy pár zsákutcát vagy bukást szeretnék elkerülni

köszönöm előre is ;-)

#578554 big-ebuy Előzmény: #578546

könyvből nem lehet de 22h után írok párat meg hogyan kezd....tapasztalat fogja adni a tudást csak mert a piacok máshogy viselkednek különböző fázisokon....

#578549 rbbj11 Előzmény: #578539

erre sok könyv van, sok forrás: nézz szét alaposan tudástár-ban itt a fórumon. Ott rengeteg tapasztalat, link, irodalom van, tőlünk,múlttal rendelkező kereskedőktől

#578546 Daxofon Előzmény: #578542

;-)

igen azért kérdezlek benneteket mert sokkal tapasztaltabbak vagytok!

Certikkel elszórtam 1,5 millát (kétszer kiütött amiben ültem) most nem akarom ezt megismételni itt is DAX-al

inkább előtte tájékozódnék...