Üdv mindenkinek egy ideje olvasgatlak benneteket .Gondoltam evvel a likkel elkezdem a hozzászólásokat .
Üdv mindenkinek egy ideje olvasgatlak benneteket .Gondoltam evvel a likkel elkezdem a hozzászólásokat .
"egy trédernek tudni kell hova várja ,mit tesz ha nem arra megy ,és hogy hogyan-meddig kezeli a tudását-veszteségét-hibáját..."
pont ezért nézek fel rátok, mert már szinte szürreális ahogy ti 'megérzitek' előre hogy mi lesz a napi menetrend és általában be is jön (vagy nagyon gyorsan alkalmazkodtok hozzá ha nem) ;-)
nekem ebben kell fejlődnöm hogy hogyan állítsam fel a belépési pontokat, mi a cél ár és hogyan kezeljem ha nem az lesz amit vártam... tudnátok ebben segíteni
valami bővebb leírás ? értelmes könyv? tapasztalatok összegzése? ökölszabályok...
persze nézem a 5-15-60-daily chartokat + RSI CCI SMA20/50/200.. de nem tudok jól elemezni dönteni
:-(
egyébbként ha feljön usa ...jobb vállnak is jó naposan 13278 pláne pont jobb váll
na dj 20közelébe ahogy írtam..rést nem kéne betöltenie elméletileg
A reggel lezárt shortok felét mellesleg visszanyitottam délután.
Long - Short egyszerre, vsz az ugyanolyan, mintha lezárnád.
Pl: Van shortod 300 ról, és 400-on veszel longot.
1-Megy fel 100 pontot tovább, és lezárod bármelyiket: Marad 100 pontos minusz.
2- Esik 200 pontot, és lezárod a shortot vagy a longot (ízlés kérdédse): Marad 100 pont minusz.
Soha nem lehet más az eredmény, amíg mind2 nyitva van, mint az eredeti bukta.
Teljesen értelmetlen, annyi mint az eredeti shortot lezárni 100 pont minuszban. Aki nem tudja elfogadni h vesztett ebben a körben, az fedezgeti ugyanazzal az instrumentummal a rossz pozicióját.
persze, elenyésző a ker. eredményhez, csak nem egyenlítik ki egymást, én azon akadtam fenn :)
én pl azért fedeztem caccal,mert itt ha eldurran dax többet hoz lefelé....stoppolni én se nagyon tok mint ricsi
dax longgal miért nem jó fedezni a dax shortot? nem kérnek érte letétet nálam
beírtam a pontos összeget. Nekem ez belefér, akinek nem, az ne kössön, nem tudok mit mondani...
Ez kb 0,3%, nekem nem gond...