régen volt ,ws is úgy reklámozták a short hozzáad,de nem lett végül olyan rajta
régen volt ,ws is úgy reklámozták a short hozzáad,de nem lett végül olyan rajta
ha bankba hitelt vesz fel az ember és ugyanakkora összeget leköt kamatozni, a két kamat sincs köszönőviszonyban egymással...ilyet még nem is hallottam ricsi...
nálam se fedezi....egyiken jóval nagyobb a ktg, mint amit a másik hoz. És ez devizára is igaz, logikus is. Banknak is kell vmit keresnie...
a rollover is fedezi egymást szinte
nekem havi szinten nincs is költségem
egy trédernek tudni kell hova várja ,mit tesz ha nem arra megy ,és hogy hogyan-meddig kezeli a tudását-veszteségét-hibáját...
mert a tőzsde ilyen sokszor cselez
ja a cac longra higítás se mindig jó,mert ha több napig ülsz benne minden nap a rollever dolgozik és az is nyesi a számlát hónapokon át pláne
ha 8200volt dax akkor a cac is 6160lesz?
:)))
végül is nekem mindegy hova megy nagyon nem fog átverni,van egy hiba faktorom azon nem engedek hibázni
10000dax,ezt hol láttad ?azok hülyék.....
miért nem esünk dailyn kell a helyes ta.....évvégi árbeállítások,kirázások vannak a nagy eső előtt..alapkezelőknek kell a jó teljsítmény,meg sztem long beültetés...nem látok rá reális gazdasági mutatókat így menjen sokáig fel
és énnálam a ta se azt erősíti max 7580ig mehet
megjöttem,az se feltétlen jó ha vesz hozzá és nem tudja a kiszálási pontokat.....csökkentse akkor a 3 longot 1re,ami nem okoz nagy kárt
nem ismerem ezt az oco megbízást, hogy kell megszerezni?
nincs ilyen oco megbízásom, nem tudok róla.
még kezdő vagyok.... fél éve
vissza akarom keresni, persze.
a zsét erre szántam, nem akarom rövid távon kivenni
nem, azt jelenti, hogy 2 megbízást adsz be, és ha valamelyik teljesül, a másik kiesik a könyvből, az nem fog teljesülni...
Lenne még egy kérdésem: vissza akarod-e keresni a bukásodat? Illetve van még egy kérdésem: Mennyire fontos a zsé? Szóval kellhet 1-2-3 hónap múlva, vagy úgy tekintesz rá, ez most itt van, és akarsz vele keresni? Mert csak így tud működni.
oco pár megbízás azt jelenti, hogy nem kér letétet az ellenkezőleg nyitottért plusszban?
0,8 cac letétje 400 eur, tehát kb. 550 usd a belinkelt szöveg alapján (fejből én se tudom, nem kereskedem cac-kel)
most írtam le, gondolom együtt írtunk...
ha megnyílik a 8 cac long, tegyél be 2 megbízást, egy csúszó stop eladást 20 pontra 2 db-ra, és egy rendes eladást 30 ponttal feljebb 4 db-ra.
Remélem van OCO pár megbízásod...