azért cac-ot vegyél, mert azt mondtam. de ha rákeresel, van egy blogom, amiben értelmesen leírom, az itt levők már nagyon unnák. Ricsi kereskedése a címe, olvasd el...
azért cac-ot vegyél, mert azt mondtam. de ha rákeresel, van egy blogom, amiben értelmesen leírom, az itt levők már nagyon unnák. Ricsi kereskedése a címe, olvasd el...
ok. de nem érdemes fél háromig várni a cac long vételekkel?
most ebből tudok venni 0,8 cac longot még?
1,5 dollár letét kell egy cac longhoz?
már semmit sem tudok, úgy érzem :(
inimum price fluctuation (tick) 0.5
Size of 1 lot EUR 10 * Cac 40
1 tick value per 1 lot EUR 5.00
Minimum contract size 0.1 lot
Minimum step for increasing contract size 0.1 lot
Spread floating
Commission in USD per 1 lot* 15.00
Used margin per 1 lot 500 EUR
Margin requirements to open a lock position** 0
Limit and Stop Levels spread
na, akkor semmiféle harmadolás nincs, 3800 az egyenleg, ami a 6000-nek jóval több, mint a fele!
Long bukóval nem számoltam, hisz azért fedező, mert az csak nyerő lehetett volna... :(
egyenleg jelenleg: 3856
saját tőke: 2283
margin: 771
szabad margin: 1492
margin szint: 294 %
longot vesztőben adtam el, mert nagyon féltem, 90 pont volt kb. a 3 long vesztője azt hiszem. de már mindegy :(
én is dollárban...csak ricsi euróban gondolkozik, és dax úgyis át van számolva euróból dollárra, de euró az alapdíj fxpro-nál is.
Egyébként nekem 3 dax-szal sem jön ki, hogy harmadolta a számlát, ha még nyerőd is volt a longon....
Azt akartad mondani inkább, hogy 30%-kal csökkent az egyenleged?
jó az a 6000 usd-s számla, csak a daxot nagyon elmérted. Ilyen áttéttel max 1-et lett volna szabad tartanod, nem hármat
nálam egynek a fedezete 200 eur. http://www.fxpro.com/trading/cfd/mt4/futures
vagy a cac long olcsóbb mint a dax? még nem vettem soha
miért cac longot kell venni? az is mehet feljebb még nem?
na, ez már konkrétum, vegyél 8 cac longot, 30 ponttal feljebb felezd le. Mármint a cac longot.
Ha innen esik, elmondom, akkor mit kell csinálnod, ok?