50 a tőkeáttétel és 3 dax shortom van csak, 6000 dolláros szla volt :(
50 a tőkeáttétel és 3 dax shortom van csak, 6000 dolláros szla volt :(
igaz.
Akkor lehet, hogy az én tőke áttéttelemmel, pl. 3 euro 1 pont, 2 dax short és a dax long csak 1db volt (de nekem az nem fedezés, fedezés, ha teljesen fedezve van). Ez esetben durván -170pont, tehát -510 euro, és az egész számla akkor 770 euro. Akárhogy is, ez a nagyságrend jön ki
Valami durva tőkeáttét kell ehhez a 150 ponttal harmadoláshoz.
de amikor írtam hogy felezni kell, nem reklamált, 1 dax-ot meg baromi nehéz felezni...
biztos hogy nem :)
1 dax shortra nyitott fedező 1 dax longot.
De szóljon az érintett, ha tévedek
egyszerűbben: max. -150 pont elvitte a számla kétharmadát. Tehát 900 eurós lehetett max a számla
De semmilyen arányt nem tudsz, lehet van 10 shortja, és nyitott 3 longot.
200%-os marginből következtetve és long belépési ár-kilépési ár, az x ponton mennyi hozam összevetve a jelenlegi long mínuszos pont értékével. Gyors arányszámítás + tapasztalat, hogy dax futit min. 1 pont 1 euróért szoktak adni (nálam 1 pont 3 eur), nagy ritkán 1 pont 0,5 euró.
Fejszámolás fél percben
én 10.000-es elemzéseket olvasok :) Lehet, rossz helyeken tájékozódsz :D Holmi 9000-es vagy csak 8200-as célár teljesen földhöz ragadt pesszimizmus manapság :)
igen, minden rés betöltésre vár...
Nekem meg van időm bőven...
egyszer mindenki rését be kell tölteni :) na jó, a férfiakét nem :)
Nem csak...
Nézd meg itt az öregebb rókákat, rajtam kívül már lassan mindenki longolni akar. Célár 8 000, meg 8 200, meg 50 000. Szerinted kik adják most nekik? azok, akik már esésre számítanak. Aztán ők is számíthatnak rosszul, de ...
Én azt gondolom, lassan itt lesz egy komolyabb long realizálás ideje.
szvsz 3000 usd tőke alatt felejtsd el forexet, amint lesz lehetőséged akár csak kis veszteséggel is kiszállni, nyugodtan zárd be a számlát, mert csak idő kérdése, és elvérzel. Hacsak nem ricsi módszerével próbálod.