kistoppoltak...
kistoppoltak...
És már itt is van emelkedésben az 50 pontos kt ami esésben közel 200 volt...
na jahh,ha tudná az ember előre :) ha nem jön be akkor ez kimarad,és elkezdem majd nézni a fentebbi shortlehetőségeket,kiderül
Tegnap volt 600as...nah ott kellett volna shortzárlongnyitot tenni,de nem hittem a szememnek!
Herci csend legyen! :D
leburíthatná valaki értem a piacot :) olyan 700körül jó stoppszintű longot nyitnék
Meglesz az ha így folytatjuk..
nahh,most bosszant igazán hogy a tegnapi záró vételem nem teljesült 12pont miatt
én is alkalmi longot látok a dologban,ha történne egy leszúrás vennék
550en álltam vételen..el kellett mennem..ezért kivettem..utána elugrált előlem..meglátjuk..mostanában a vétel és eladási oldal között van amikor 80pont is van..
holnap talán el kell mennem..kihagyom..de lehet beállok extrémekre..a péntekre gyúrok..havi záró..
értelmeset még nem olvastam tőled tehát jelentősége nincs a dolognak..
holnap réssel felnyitás esetén hatit bővítek
Sztem vmi shortos szleng...lassan csokimiki időszak van! :D
:) jó..hajtogasd még párszor.. haummm nem hat buxra haummm..akkor sem haumm...
nem lehet buxot Amerika alapján kereskedni... Soros Gyuri meg az keresked amit akar, lehetősége van rá, Én is megteszem, ha annyi pénzem lesz :) Én voltam a hülye, mert túl mohó voltam.
Sztm totál értelmetlen, de ahogy Te és Bud kereskedik igazából tök mindegy mit csinál snp... :)
szellősen gondolkodj.. ez jelentheti Európát vagy a fejlődő piacokat..DE..
amúgy érdekes euban külön brigád foglalkozik velünk.. usából angliából kereskednek velünk..(még ha nyomásgyakorlás okán is) még a széparcú shortosgyurkát is itt ette a fene.. emlékezz a pénztárcádra..talán még is meghatározóak vagyunk.. még templeton is zsizseg..naponta minősítgetnek.. papírokat értékelnek.. ha ezt a világ minden piacán teszik..akkor ez sokezer ember munkája lehet.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/otp-celarat_emelt_a_deutsche_bank_is.173846.html
látod micsoda nevek vannak itt..minek ha szart sem érünk..
azon gondolkodám, a csokinyúl az sértés, vagy dicséret? Mert én spec szeretem :))
akkor hajrá :)
Ki szólt hozzád? Én Budfox-al és Hencivel levelezek, te miért szólsz bele???
régi elméleted a bux az bux a s&p az s&p..pedig minden mindennel összefügg..
csokinyúl..látom mindenhol kóstolgatsz...keress valami csajt vagy pasit magadnak..jobb lesz meglátod ,) van neked egy ezerszázalékos kereskedési módszered..ilyen kis piacon mint a bux nem is kereskedsz..akkor?
ha megtennéd átugrod a hozzászólásaimat és ha lehet ne hivatkozz rá..főleg ha össze-vissza fabrikálod azt..