Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#578266 Borska Előzmény: #578262

na jahh,ha tudná az ember előre :) ha nem jön be akkor ez kimarad,és elkezdem majd nézni a fentebbi shortlehetőségeket,kiderül

#578262 Waszeitung Előzmény: #578261

Tegnap volt 600as...nah ott kellett volna shortzárlongnyitot tenni,de nem hittem a szememnek!

Herci csend legyen! :D

#578261 Borska Előzmény: #578260

leburíthatná valaki értem a piacot :) olyan 700körül jó stoppszintű longot nyitnék

nahh,most bosszant igazá…

#578252 Borska

nahh,most bosszant igazán hogy a tegnapi záró vételem nem teljesült 12pont miatt

én is alkalmi longot látok a dologban,ha történne egy leszúrás vennék

#578203 Ibiza Előzmény: #578198

550en álltam vételen..el kellett mennem..ezért kivettem..utána elugrált előlem..meglátjuk..mostanában a vétel és eladási oldal között van amikor 80pont is van..

holnap talán el kell mennem..kihagyom..de lehet beállok extrémekre..a péntekre gyúrok..havi záró..

#578067 Ibiza Előzmény: #578063

:) jó..hajtogasd még párszor.. haummm nem hat buxra haummm..akkor sem haumm...

#578063 Kissherceg Előzmény: #578056

nem lehet buxot Amerika alapján kereskedni... Soros Gyuri meg az keresked amit akar, lehetősége van rá, Én is megteszem, ha annyi pénzem lesz :) Én voltam a hülye, mert túl mohó voltam.

Sztm totál értelmetlen, de ahogy Te és Bud kereskedik igazából tök mindegy mit csinál snp... :)

#578056 Ibiza Előzmény: #577977

szellősen gondolkodj.. ez jelentheti Európát vagy a fejlődő piacokat..DE..

amúgy érdekes euban külön brigád foglalkozik velünk.. usából angliából kereskednek velünk..(még ha nyomásgyakorlás okán is) még a széparcú shortosgyurkát is itt ette a fene.. emlékezz a pénztárcádra..talán még is meghatározóak vagyunk.. még templeton is zsizseg..naponta minősítgetnek.. papírokat értékelnek.. ha ezt a világ minden piacán teszik..akkor ez sokezer ember munkája lehet.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/otp-celarat_emelt_a_deutsche_bank_is.173846.html

látod micsoda nevek vannak itt..minek ha szart sem érünk..

azon gondolkodám, a csok…

#578049 Ricsi

azon gondolkodám, a csokinyúl az sértés, vagy dicséret? Mert én spec szeretem :))

#578040 Ricsi Előzmény: #578023

Ki szólt hozzád? Én Budfox-al és Hencivel levelezek, te miért szólsz bele???

#578025 Ibiza Előzmény: #577977

régi elméleted a bux az bux a s&p az s&p..pedig minden mindennel összefügg..

#578023 Ibiza Előzmény: #577963

csokinyúl..látom mindenhol kóstolgatsz...keress valami csajt vagy pasit magadnak..jobb lesz meglátod ,) van neked egy ezerszázalékos kereskedési módszered..ilyen kis piacon mint a bux nem is kereskedsz..akkor?

ha megtennéd átugrod a hozzászólásaimat és ha lehet ne hivatkozz rá..főleg ha össze-vissza fabrikálod azt..