Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#578058 Kiss Zoltán Előzmény: #578034

Türelem kötvényt terem!:)

Jobb akció filmekben is a végéig tart a feszültség,aztán jön a nagy fordulat,mondjuk a kötvényesek átmennek zombiba és a cégvezér 35%-át megeszik!

#577882 Mondoka Előzmény: #577870

Akkor könnyenlehet hogy többszörözni kellene a mostani részvénymennyiséget. Kérdés hogy kinek kellene és milyen áron ennyi papír? Ha mégis kellene valakinek, és még e mellet Csabika is maradna -ez lenne ám csak az atrakció. Ami nyilvánvalóvá tenné hogy a cégből kitalicskázott pénzzel kirabolták a többi részvényest.

Más.

Nyilvánvaló hogy aki adna erre pénzt az magát a cég többségi tulajdonát venné meg. De szerintem sokkal jobbanjárna és tisztább ügy volna az illetőnek egy felszámolás alatt venni a vagyonelemekből.

Ezt valószínűleg szinte lehetetlen lesz túlélnie a cégnek.

#577867 Higins79 Előzmény: #577839

bukót ..jaj ne csinálja már maga bukot hogy nem kereset vele..szegény otp azóta több kevesebb sikerrel esik:)

#577859 Mondoka Előzmény: #577850

Önmagában egy negatív sajáttőke jelent bármilyen jogi problémát ?

Azt látjuk hogy a bankoknál már a nem elégséges de pozitív tőkeellátottság is problémát jelentene.

#577850 exmnbs1 Előzmény: #577839

kv felvásárlósdi próbálkozás egyre égőbb

és sehol a 3. negyedéves jelentés pedig sajáttőke szám igen érdekesnek ígérkezik

szerinted ez mi?

" Igazgatóság jelentése a Társaság ügyvezetéséről,"

#577839 Arsene Lupin Előzmény: #577810

Vagyok. Valahogy alábbhagyott a hangos onanizálás. A bukott Rambo is elkussolt.

Csabika és társai készíthetik a lelküket és a testüket a sittre. Lassú procedúra lesz, de meglesz.

#577779 Kiss Zoltán Előzmény: #577777

Ja arra is emlékszem,amit Csaba júniusban mondott egy interjúban a kötvények kifizetését firtató kérdésre,idézem-októberig a kötvények lejártáig:"addig is profitot termel a cég"-ja!!

#577763 Kiss Zoltán Előzmény: #577640

"A visszavásárolt kötvények mennyisége egyenesen arányos EX jelenlétével"Ez biztos!:)

Igazából nem tudom mi lesz,de egyet azért nem felejtek el,hogy az egy hetes felfüggesztés előtt,valamilyen befektetőről hablatyoltak.Na most tényleg volt,és csak a rossz kommunikáció miatt vonultatták vissza-értsd,ha befektető érkezik akkor a kötvényes minek adja vissza-vagy csak a szokásos hülyítés volt!Nem tudom!

#577640 Zotya32 Előzmény: #577622

mi a helyzet ekakiban? az elmult 2 het alatt 800 beiras volt, ezek szerint a ceg meg el es virul? :)