Türelem kötvényt terem!:)
Jobb akció filmekben is a végéig tart a feszültség,aztán jön a nagy fordulat,mondjuk a kötvényesek átmennek zombiba és a cégvezér 35%-át megeszik!
Türelem kötvényt terem!:)
Jobb akció filmekben is a végéig tart a feszültség,aztán jön a nagy fordulat,mondjuk a kötvényesek átmennek zombiba és a cégvezér 35%-át megeszik!
Ha így haladnak kell 3 év,mire befejezik.
:)
http://bet.hu/newkibdata/112456649/K_zlem_ny___K_tv_ny_2012.11.pdf ma is nagybevásárlás volt...
A gyerek lassan okosabb lesz magánál.
Akkor könnyenlehet hogy többszörözni kellene a mostani részvénymennyiséget. Kérdés hogy kinek kellene és milyen áron ennyi papír? Ha mégis kellene valakinek, és még e mellet Csabika is maradna -ez lenne ám csak az atrakció. Ami nyilvánvalóvá tenné hogy a cégből kitalicskázott pénzzel kirabolták a többi részvényest.
Más.
Nyilvánvaló hogy aki adna erre pénzt az magát a cég többségi tulajdonát venné meg. De szerintem sokkal jobbanjárna és tisztább ügy volna az illetőnek egy felszámolás alatt venni a vagyonelemekből.
Ezt valószínűleg szinte lehetetlen lesz túlélnie a cégnek.
bukót ..jaj ne csinálja már maga bukot hogy nem kereset vele..szegény otp azóta több kevesebb sikerrel esik:)
Önmagában egy negatív sajáttőke jelent bármilyen jogi problémát ?
Azt látjuk hogy a bankoknál már a nem elégséges de pozitív tőkeellátottság is problémát jelentene.
kv felvásárlósdi próbálkozás egyre égőbb
és sehol a 3. negyedéves jelentés pedig sajáttőke szám igen érdekesnek ígérkezik
szerinted ez mi?
" Igazgatóság jelentése a Társaság ügyvezetéséről,"
Vagyok. Valahogy alábbhagyott a hangos onanizálás. A bukott Rambo is elkussolt.
Csabika és társai készíthetik a lelküket és a testüket a sittre. Lassú procedúra lesz, de meglesz.
mindenhol csőd van..azta mindenit:)
lupin úszómester merre van?:)
Ja arra is emlékszem,amit Csaba júniusban mondott egy interjúban a kötvények kifizetését firtató kérdésre,idézem-októberig a kötvények lejártáig:"addig is profitot termel a cég"-ja!!
"A visszavásárolt kötvények mennyisége egyenesen arányos EX jelenlétével"Ez biztos!:)
Igazából nem tudom mi lesz,de egyet azért nem felejtek el,hogy az egy hetes felfüggesztés előtt,valamilyen befektetőről hablatyoltak.Na most tényleg volt,és csak a rossz kommunikáció miatt vonultatták vissza-értsd,ha befektető érkezik akkor a kötvényes minek adja vissza-vagy csak a szokásos hülyítés volt!Nem tudom!
mi a helyzet ekakiban? az elmult 2 het alatt 800 beiras volt, ezek szerint a ceg meg el es virul? :)
Á már kenyeret is alig merek venni,vagy ha igen berakom alá a kosarat(stopot):)
:D