Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#578045 taresz Előzmény: #578041

Pályán van min. sebesség. Alatta szabálysértés. Gondolom olyan szakaszra tesznek ilyet amin nincs megállási lehetőség.:)

#578041 Kriszti@n Előzmény: #578036

60 átlag a pályán? :)egyébként ha megállsz tankolni vagy kávézni sem jön ki a 130 átlag átlépése...tehát megállással nyugodtan mehet a v max:)az ellenőrző pontok elvileg nem fognak sebességet mérni, csak átlagot számolni, de azért lassítani semmiből nem tart..

#578036 taresz Előzmény: #578029

Ha a 2 pont között van egy defektem és nem jön ki a 60km/h átlag akkor azért fognak feljelenteni?

Ha ugyan ez a szitu és időre megyek valahova és épp 200-al megyek át a második ponton akkor az nem gyorshajtás? :)

Jó.... Ez csak kukacoskodás.

#578029 Kriszti@n Előzmény: #578026

egyébként pályákon néhol már itthon is fel vannak szerelve az átlagsebesség mérő kapuk, csak még nem haszálják őket.nem tudom viszonyulnak a blokkolókkal szemben ,de az interceptor bemondja őket, és a blokkolási is bekapcsolja. nem tudom mit blokkolhat, mikor elvileg rendszám alapján 2 pont között megtett időból számolnak átlagot...

#578026 Kriszti@n Előzmény: #578014

én laser interceptort használok(3 éve ),mondhatom tökéletes.ha nem akarod blokkolóként használni,mióta kijött az új törvény, ha kéred, tesznek bentre egy + kapcsolót, és használhatod csak detektorként is:) csak lézerre jó, de arra nagyon.ha kell,szívesen adok címet

#578021 hosszhuszár Előzmény: #578020

nem blokkolóra gondoltam, előre jelzőre...megbízható, ismerős használt blokkolót, az jól működött, ha van előre jelző ugyan abból a típusból, az is jól működik.

Szerk

ez egy kicsit komolyabb, mint a szélvédőre tapasztható, persze drágább is....

egy jó blokkoló, ami hatásos is, 150 körül...

#578020 Ibiza Előzmény: #578018

kösz..nem kell blokkoló..olyan kell amire van tapasztalatotok..

pénteken mentem 1000km-t kb 20-25 trafipaxos makit láttam.. remélem mindet észrevettem..

600km Magyarországon 400külföldön.. Erdélyben radaroztak..nálunk a lézer megy..

lekopogom az utóbbi egy évben nem futottam bele.. tavalyelőtt volt 3 komolyabb...

a szélvédő mögötti lézeres érzékelő semmit nem ér..vettem még vagy 3 éve..a radarra meg mindenre ugrik..pedig be van állítva a szűrő..

tud valaki értelmes léze…

#578014 Ibiza

tud valaki értelmes lézer és radar előrejelzőt?..ami külső érzékelős..

#577834 KawaBazsy Előzmény: #577782

Ne keverd az új és a használat autókat. Újonnan az illetékesek eldöntik, h milyen kategóriába kívánnak autót gyártani, s oda pozícionálják a modelljeiket. Persze vannak átfedések, van, amit nehéz bedugni vhova, de többségében azért sikerül (mint pl az új Octavia, aminek kompakt az alapja, de megnyújtották, így a mérete közepes, vagy all zusammen a VW, ami még nem presztízs autó, de a tucatnál jobb minőség, vhol a kettő közt). Motorkínálat, méret, ár alapján besorolható a legtöbb típus. No most használtan meg a kereslet/kínálat miatt az árak már nem fedik az újkori árat. Egy 10-13 éves autóban gondolkodó ember tart attól a fenntartási költségtől, amit egy S500 jelent, egy csinos, diesel VW viszont nem jelent ilyen problémát.. jó példák vannak a tárgykörben, egyet mondok: Anno, 12 éve volt egy Jeep Wranglerem, 10 éves volt, 1.5 milláért adtam el. Akkoriban a Grand Cherokee-k a kezdő (93) évjáratban olyan 3.5M-ért mentek. Ma - érdeks módon - a Wrangler gyakorlatilag ugyanannyiba kerül. A Csirke meg 500 E.. ugye az előbbi egyszerű mechanika, 4 henger, utóbbit meg ismered.

#577782 hosszhuszár Előzmény: #577771

fejtsd már ki egy kicsit bővebben, hogy is vannak ezek az osztályba sorolások?

vicces, vagy nem, most ilyen időket élünk...az első S mercimet, ami olyan 7-8 éves lehetett, és ha jól emlékszem, 8 m körül vettem....ehhez képest, nézd meg most mennyi, 1 hasonló korú, arról nem is beszélve, hogy akkor a dieselek voltak az olcsóbbak, az s500 volt a legdrágább, most minél kisebb a motor, annál drágább...

#577771 KawaBazsy Előzmény: #577683

A "C" a középkategória. Az "E" a nagy. Az "S" meg a luxus. BMW-nél ugyanez: 3, 5, 7-es BMW. Audinál meg A4, A6, A8. S akkor is vicces egy S500 árán egy kompakt diesel VW-t venni.. :-)