Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#578098 taresz Előzmény: #578092

Nem írtam.

Nem hiszem, hogy ez opció lehetett volna. Itthon még csak-csak, de kint, mint idegen?

#578092 hosszhuszár Előzmény: #578090

Ezt előbb is írhattad volna, persze lehet, írtad, csak nem figyeltem...

nekem 1x volt ilyen, itthon, bérelt autóval....sikerült megdumálnom a céggel, 20e ft-ért, átírták a bérleti szerződést, 1 dubai állampolgárra...

#578090 taresz Előzmény: #578083

1,5 hónapos sztori, papírt még nem kaptam. Az autókölcsönzőtől kaptam egy 50€-s terhelést "adminisztrációs költség" címen. Majd kiderül...

#578083 Primo Előzmény: #577514

Kivi leszek mi lesz belőle.Nekem 2 olasz ismerősömet büntették meg itt,mindkettőn behajtották a büntit olaszba.

#578010 Ibiza Előzmény: #577952

leírtam..belinkeltem..elolvashatod.. de játszatok együtt..engem nem érdekel..

#577957 Ricsi Előzmény: #577952

Az a baj, azt sem érti, mi történt:)))

Leírtam, nincs büntetés, erre belinkelt egy tavaly nyári cikket. Erre is leírtam, nincs bünti, felhívta a figyelmem, hogy több mint 1 éves cikk. Ez az én gondolkodásom szerint azt jelenti, szerinte egy év alatt már bevezették.

Aztán jött a következő cikk, hogy mégis nekem van igazam, mert még nem vezették be. És ezután lettem okoska...

Tudod, azt gondolom, lehet, Ibiza még egy normális gyerek is lehet, csak sajna otthonról nem hozott semmit, amit jóneveltségnek hívnak. Nem volt gyerekszobája, de erről nem ő tehet, hanem a szülei. És ez bizony általában már pótolhatatlan hiányosság. Ezért nem kell rá haragudni...

#577952 hosszhuszár Előzmény: #577808

Figyu tájger, nem biztos ám, hogy mindig neked van igazad, és midig te vagy az okosabb!

Időközönként megmarsz embereket, figyelj a frontokra, érzékeny vagy rájuk...

Támadj nyugodtan..))

#577928 Ricsi Előzmény: #577891

Nincs itt semmi baj :)

Ismersz, tudod, nem beszélek feleslegesen, és nem beszélek hülyeségeket. Aztán ha elfogadod, akkor jó neked, ha nem, akkor nem. Ibiza meg nem sértő számomra, apám arra tanított, ne arra figyeljek, mit mondanak nekem, hanem arra, ki mondja. Így is teszek :)))

Ha ezt te mondod, vagy Bazsy pl, akkor elgondolkozom, de így nem látom értelmét...

Köszi Mindenkinek! Sajná…

#577891 taresz

Köszi Mindenkinek! Sajnálom, hogy ez lett a kérdésem vége .

#577855 Ibiza Előzmény: #577835

beraktam amit találtam..utána beraktam egy újabbat..benne az olasz mentalitással..nem kell aggódni a büntetéssel.. erre kiemeli nekem...

tudom én kedveltem...mostanában van vele valami..

Herceggel Kosamival..meg még valakivel találkoztam pár percre....még nem heverték ki ,)

#577835 KawaBazsy Előzmény: #577808

Egyszer már eljöhetnél talira.. Ricsi megállapodott, középkorú, értelmes ember, ha ismernéd, akkor nem okoskáznád.. s én is kivi vagyok rád élőben. :-)

#577808 Ibiza Előzmény: #577795

én írtam be okoska... magadnak emelj ki..te csak okoskodtál én utánanéztem neki..

#577795 Ricsi Előzmény: #577723

Kiemeltem belőle:

A külföldön gyorshajtás miatt kiszabott büntetést mostanáig jó eséllyel megúszhatták az autósok, 2013 novemberétől azonban mindenhol egységesen szednék be a bírságokat.

És még ez is feltételes mód...

#577717 Ricsi Előzmény: #577715

A cikket láttam, de én saját tapasztalatról beszélek. A cikk egy dolog, az élet egy másik dolog...

#577712 Ricsi Előzmény: #577696

Ez még biztosan nem működik, tapasztalat. Irányelveket fogadtak el, mint a cikk is írja, semmi konkrét törvény, vagy megvalósítási mód.