Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#577251 Dicsák Előzmény: #577185

Tudod vannak olyanok, akiknek van mit kivenni :)

És vannak olyanok, akik nem tudnak kivenni semmit, sehonnan.Ahogy látom neked sem jutott semmi, még az éjjeli szekrényedből se tudsz kivenni semmit, mert a ferde hajlamú vágyaidat itt elégíted ki :)

#577250 zeeh_ Előzmény: #577136

Nézd meg a tolvajmédiát.

Itt és a PF-en is jó páran adtak be beadványokat a Szász hivatalhoz,ahol különböző indokokkal lesöpörték az asztalról őket, nehogy dolgozni kelljen.

Valószínűbbnek tartom,hogy kapott valaki borítékos sorsjegyet és ezért váltak kiváló falazási munkát végző kőműveseké.

#577195 Janicroft Előzmény: #577185

Ezért írtam hogy még ha ott van akkor sem veszi ki. Egyébként van egy olyan érzésem hogy ha túlélik valahogy ezt a kötvénybalhét akkor előkerül a pénz a cihából és majd saját magát fizeti ki a cég... Mondjuk ha kilopták a pénzt régebben akkor meg tök mindegy, már úgyis az övék...

#577183 Janicroft Előzmény: #577172

Szerintem itt arra gondoltak hogy jogilag kivehető lenne, de egyébként nem veszi ki még akkor sem ha a cégben ott van az a pénz, mert kell másra.

#577172 Princ Előzmény: #577171

ezt olvastam: "Soós Csaba alárendelt kölcsöntőkéje már lejárt, vagyis a hitel bármikor kivehető lenne, de a vállalat jelenlegi helyzetében a kifizetésre nem kerül sor. A nagytulajdonos azonban lemondani sem szeretne az összegről. "

#577168 Princ Előzmény: #577166

de miért vásárolja a későbbi lejáratokat vissza most, ha ki is vehetné akár az 1 milliárdját is és be is zárhatná a céget?

#577166 exmnbs1 Előzmény: #577165

ő nem mond le, de a kv-esektől elvárná hogy mondjanak le pld a kv névérték 83%-áról_((((((((

ne csodálkozzon hogy nem fogadják el és a cég bedöntését választják inkább

#577163 exmnbs1 Előzmény: #577161

szóval benn hever 1mrd kp és ő nem veszi ki?

csak a fél világnak tartoznak.....

#577162 Princ Előzmény: #577161

én úgy értem, akkor még benne van a cégben ez az 1 milliárd, amit ő kölcsönadott

#577161 Princ Előzmény: #577160

amit kölcsönadott a cégének és amit már vissza is vehetne a cégből, azt mondta, de most nem teszi....