A stílusból kicsit vissza kellene vennie. A sitten sem fogják díjazni az ilyet.
A stílusból kicsit vissza kellene vennie. A sitten sem fogják díjazni az ilyet.
klón, a kivételek miatt nincsenek auditált mérlegek???
Bruckner cikk.....
Tudod vannak olyanok, akiknek van mit kivenni :)
És vannak olyanok, akik nem tudnak kivenni semmit, sehonnan.Ahogy látom neked sem jutott semmi, még az éjjeli szekrényedből se tudsz kivenni semmit, mert a ferde hajlamú vágyaidat itt elégíted ki :)
Nézd meg a tolvajmédiát.
Itt és a PF-en is jó páran adtak be beadványokat a Szász hivatalhoz,ahol különböző indokokkal lesöpörték az asztalról őket, nehogy dolgozni kelljen.
Valószínűbbnek tartom,hogy kapott valaki borítékos sorsjegyet és ezért váltak kiváló falazási munkát végző kőműveseké.
Ezért írtam hogy még ha ott van akkor sem veszi ki. Egyébként van egy olyan érzésem hogy ha túlélik valahogy ezt a kötvénybalhét akkor előkerül a pénz a cihából és majd saját magát fizeti ki a cég... Mondjuk ha kilopták a pénzt régebben akkor meg tök mindegy, már úgyis az övék...
Szerintem itt arra gondoltak hogy jogilag kivehető lenne, de egyébként nem veszi ki még akkor sem ha a cégben ott van az a pénz, mert kell másra.
ezt olvastam: "Soós Csaba alárendelt kölcsöntőkéje már lejárt, vagyis a hitel bármikor kivehető lenne, de a vállalat jelenlegi helyzetében a kifizetésre nem kerül sor. A nagytulajdonos azonban lemondani sem szeretne az összegről. "
szóval volt 1 mrd-ja és eszében sem volt kifizetni a 2012/A-t?????
de miért vásárolja a későbbi lejáratokat vissza most, ha ki is vehetné akár az 1 milliárdját is és be is zárhatná a céget?
ő nem mond le, de a kv-esektől elvárná hogy mondjanak le pld a kv névérték 83%-áról_((((((((
ne csodálkozzon hogy nem fogadják el és a cég bedöntését választják inkább
"Soós Csaba alárendelt kölcsöntőkéje már lejárt, vagyis a hitel bármikor kivehető lenne, de a vállalat jelenlegi helyzetében a kifizetésre nem kerül sor. A nagytulajdonos azonban lemondani sem szeretne az összegről. "
szóval benn hever 1mrd kp és ő nem veszi ki?
csak a fél világnak tartoznak.....
én úgy értem, akkor még benne van a cégben ez az 1 milliárd, amit ő kölcsönadott