Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: GM csőd erősíti a gazdaságot?

#57714 Amatoregy Előzmény: #57708

eladtam a pénteki (záró előtti) longot. Ezt nem lehet idegekkel bírni.

#57695 Kissherceg Előzmény: #57692

hmm Én finvizen, no mindegy :) Hati azért a 16k körüli régiót becélozta... :) Bud nem fogják egyelőre..

#57694 BudFox Előzmény: #57688

Dow Jones egyelőre masszív minuszban.....ha visszaadják a tegnapi emelkedést..akkor nemtudom itt mi lesz...

nem lehet kiigazodni már a hazai tőzsdén.

#57688 Kissherceg Előzmény: #57687

futi -0,17köül mind, semmi vicces nincs benne. BUX hati könyvet nézd meg :)

#57683 Kissherceg Előzmény: #57666

van egy vicces kedvű embörünk.... inkább kettő... Nem hiszem, hogy bent hagyják.

#57666 Waszeitung Előzmény: #57662

No helyrekerült minden -0,5% :D ,már csak -1,5% ot kell összeszedni :D

#57663 Rowan Előzmény: #57661

Nem értem... 10 perccel ezelőtt még pirosban voltak...

AUDJPY és EURUSD lefelé áll, hogy kerültek a futik 2% pluszba??

#57662 Sz.bence Előzmény: #57661

valami nem oké mert a chart meg a tegnapi napot mutatja....

GM csőd erősíti a gazdaságot?

#57661 Waszeitung

Nah ez a +2% futureseknél kicsit erősnek tűnik......

Re: nincs cím

#57639 Kissherceg Előzmény: #57636

megelőzni nem fogjuk őket, legfeljebb oldalazunk. BUX határidőben a pénteki nap nem volt jelentős a forgalom, ellenben az előző kettővel. Amíg rés alatt vagyunk addig oldalazás, felette sztm újabb jelentős húzás lesz.

#57637 big-ebuy Előzmény: #57636

már csak hogy könnyű legyen trédelni....bár ta szt vétel egyenlőre az igaz 4htól

#57636 big-ebuy Előzmény: #57635

nem biztos az bux emelkedésbe is vezetet lehet megelőzük a piacokat lefelé is...2 piros gyertya nekem naposon bűzlik....

#57635 Kissherceg Előzmény: #57634

Igen olyasmire, a reménykedő shortosok nem zárnak nyitásban, ezért utána rángatás lesz felfele. TAm fent van címlapon. Nem akarta számokat írni, mert mindenkinek fájna :)

BUXot is kiteszik új csúcsra valszeg és ahhoz molnak már nem kell új csúcsra menni vagy richternek. A kettő közül egyik sztm alul teljesítő lesz már. Finomítja a buxot, ne legyen pofátlanul magas a short beszálló :D

#57634 Waszeitung Előzmény: #57630

Én csodálkoznék ha 16e hati alatt nyitnánk és vásárolnék is ennek örömére :D

Reggeli hangulat lesz sztem nálunk a döntő,imádunk futikra riszálni,short futtatás alatt azt érted hogy lesz némi bull hangulat és short visszavétel?

Usákok kitörtek ma,mi kicsit konszolidálódtunk csüt-pénteken szval mehetünk az egekbe akár kéz a kézben,remélem lesz még a hétre vmi jó nagy csőd (az sem baj ha több)mert akkor tuti hogy 9e fölött lesz a Dow hamarosan :D

Bár engem ez a visszateszt kérdés foglalkoztat bux 10e óta,de vszeg az már nem lesz,illetve megyünk még 10e alá csak annak nem visszateszt lesz a neve....

#57630 Kissherceg Előzmény: #57627

nyitóban veszek néhány kontit, délelőtt short futtatás lesz, délutánt meglátjuk... 15900as hati nyitóval kibékülnék, de nem hiszem ,hogy teljesül... :)