eladtam a pénteki (záró előtti) longot. Ezt nem lehet idegekkel bírni.
eladtam a pénteki (záró előtti) longot. Ezt nem lehet idegekkel bírni.
szééép 16300... :))
Uhh 5000 konti vételen, nem lesz az sok?!
hmm Én finvizen, no mindegy :) Hati azért a 16k körüli régiót becélozta... :) Bud nem fogják egyelőre..
Dow Jones egyelőre masszív minuszban.....ha visszaadják a tegnapi emelkedést..akkor nemtudom itt mi lesz...
nem lehet kiigazodni már a hazai tőzsdén.
futi -0,17köül mind, semmi vicces nincs benne. BUX hati könyvet nézd meg :)
Vki vicceskedik a futikkal vagy mi is van?
van egy vicces kedvű embörünk.... inkább kettő... Nem hiszem, hogy bent hagyják.
No helyrekerült minden -0,5% :D ,már csak -1,5% ot kell összeszedni :D
Nem értem... 10 perccel ezelőtt még pirosban voltak...
AUDJPY és EURUSD lefelé áll, hogy kerültek a futik 2% pluszba??
valami nem oké mert a chart meg a tegnapi napot mutatja....
Nah ez a +2% futureseknél kicsit erősnek tűnik......
én 16300-16400ig látom röv távon max egyenlőre ez krítikus
megelőzni nem fogjuk őket, legfeljebb oldalazunk. BUX határidőben a pénteki nap nem volt jelentős a forgalom, ellenben az előző kettővel. Amíg rés alatt vagyunk addig oldalazás, felette sztm újabb jelentős húzás lesz.
már csak hogy könnyű legyen trédelni....bár ta szt vétel egyenlőre az igaz 4htól
nem biztos az bux emelkedésbe is vezetet lehet megelőzük a piacokat lefelé is...2 piros gyertya nekem naposon bűzlik....
Igen olyasmire, a reménykedő shortosok nem zárnak nyitásban, ezért utána rángatás lesz felfele. TAm fent van címlapon. Nem akarta számokat írni, mert mindenkinek fájna :)
BUXot is kiteszik új csúcsra valszeg és ahhoz molnak már nem kell új csúcsra menni vagy richternek. A kettő közül egyik sztm alul teljesítő lesz már. Finomítja a buxot, ne legyen pofátlanul magas a short beszálló :D
Én csodálkoznék ha 16e hati alatt nyitnánk és vásárolnék is ennek örömére :D
Reggeli hangulat lesz sztem nálunk a döntő,imádunk futikra riszálni,short futtatás alatt azt érted hogy lesz némi bull hangulat és short visszavétel?
Usákok kitörtek ma,mi kicsit konszolidálódtunk csüt-pénteken szval mehetünk az egekbe akár kéz a kézben,remélem lesz még a hétre vmi jó nagy csőd (az sem baj ha több)mert akkor tuti hogy 9e fölött lesz a Dow hamarosan :D
Bár engem ez a visszateszt kérdés foglalkoztat bux 10e óta,de vszeg az már nem lesz,illetve megyünk még 10e alá csak annak nem visszateszt lesz a neve....
nyitóban veszek néhány kontit, délelőtt short futtatás lesz, délutánt meglátjuk... 15900as hati nyitóval kibékülnék, de nem hiszem ,hogy teljesül... :)