Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#577062 Kiss Zoltán Előzmény: #577037

Nem tudom,de ha igaz akkor erős vételi jel,mert egyre több kötvény va a kezükben!

Nem tudom,de ha igaz akkor erős eladási jel,mert tuti már a csőd!

Ez egy ilyen egyszerű részvény!:(

#577024 Arsene Lupin Előzmény: #577022

A felelőtlen gazdálkodás vitte őket csődhelyzetbe. A talicskázások felderítése a nyomozás dolga lesz.

#577022 Princ Előzmény: #577018

hm. arra nem gondolsz, hogy a csődtől akart megmenekülni a cég, azért fogadta el az önkormányzatok alacsony ajánlatát?

#577018 Arsene Lupin Előzmény: #577017

Szerintem annak eldöntése,hogy mindkét fél teljesítette-e a vállalásait, szintén a bíróság dolga. Mindenesetre Csabika elég nagyvonalúan egyezett ki néhány önkormányzattal, érezve, hogy nem lesz a bírósági tárgylás fenékig tejfel.

#577017 Princ Előzmény: #577012

nem kényszerítette senki az E Start, de az önkormányzatok milyen szívesen elfogadták,hogy előre ingyen felújítja a pl. a fűtési rendszereiket, meg is kötötték a céggel a hosszú távú, 15-17 évre is szóló szerződéseket, és most valahogy véletlenül rájöttek az önkormányzatok 5 év múlva, hogy nem is éri meg nekik ez az egész üzlet...

Ezt nem tudom megérteni, hogy történhet meg ilyen ma, mikor aláírt, elfogadott szerződések vannak mindkét fél részéről....

#577015 Arsene Lupin Előzmény: #577004

"és anemfizető önkorik miért nem bűnösök?"

A bíróság majd eldönti. Nem biztos, hogy azok diadalmenetek lesznek.

#577012 exmnbs1 Előzmény: #577008

senki nem kényszerítette őket arra hogy önkormányzatokkal üzleteljenek

a nem önkormis Reszt pedig eladták....

#577011 exmnbs1 Előzmény: #577008

nem tudod felfogni, hogy többet is kapott mint amire számított mert elküldték több helyről?

a kv-ek kamataira sem jutott már februárban sincs

a kv-ekből bejött összeg hová ment?

a gazdálkodásból véletlen sem jön ki a visszafizetés, de ez régen látszik

és ezért ők e felelősök

#577002 exmnbs1 Előzmény: #576998

de a kifizetni szállítókat, 2012/A-t 109%-on eszükben sincs, helyette újabb kv-eket vesznek azt hiszik ők diktálnak majd a csődtárgyaláson

#577001 Arsene Lupin Előzmény: #576999

Ugyan már. Milliárdok lettek elb*szva vagy kitalicskázva a cégből. Nem azért lesz a sitt, mert Csabikának nem fizettek az önkorik.

#576999 Princ Előzmény: #576998

de ez a fő oka annak, hogy az E Star a csőd szélén áll, mivel csak igénybe vették a szolgáltatásait az önkormányzatok, de fizetni érte - azt nem tették!

#576998 exmnbs1 Előzmény: #576997

erről ők maguk sem írtak sokáig, úgy nyáron jutott eszükbe

lásd pl februárban, márciusban megjelentetett Flash Reportok

azóta fizettek, sőt többet is mivel szerződést bontottak velük egy csomó helyen