Nem tudom,de ha igaz akkor erős vételi jel,mert egyre több kötvény va a kezükben!
Nem tudom,de ha igaz akkor erős eladási jel,mert tuti már a csőd!
Ez egy ilyen egyszerű részvény!:(
Nem tudom,de ha igaz akkor erős vételi jel,mert egyre több kötvény va a kezükben!
Nem tudom,de ha igaz akkor erős eladási jel,mert tuti már a csőd!
Ez egy ilyen egyszerű részvény!:(
Jól látom hogy valaki beadott 2000db 2016-ost? 20% alatt? Meg talán 47 db 2014-est?
Mások sem fizetnek az elvégzett munkáért: http://www.napi.hu/ingatlan/erik_a_budapesti_botrany_tuntetnek_demjan_cege_ellen.537980.html
A felelőtlen gazdálkodás vitte őket csődhelyzetbe. A talicskázások felderítése a nyomozás dolga lesz.
hm. arra nem gondolsz, hogy a csődtől akart megmenekülni a cég, azért fogadta el az önkormányzatok alacsony ajánlatát?
Szerintem annak eldöntése,hogy mindkét fél teljesítette-e a vállalásait, szintén a bíróság dolga. Mindenesetre Csabika elég nagyvonalúan egyezett ki néhány önkormányzattal, érezve, hogy nem lesz a bírósági tárgylás fenékig tejfel.
nem kényszerítette senki az E Start, de az önkormányzatok milyen szívesen elfogadták,hogy előre ingyen felújítja a pl. a fűtési rendszereiket, meg is kötötték a céggel a hosszú távú, 15-17 évre is szóló szerződéseket, és most valahogy véletlenül rájöttek az önkormányzatok 5 év múlva, hogy nem is éri meg nekik ez az egész üzlet...
Ezt nem tudom megérteni, hogy történhet meg ilyen ma, mikor aláírt, elfogadott szerződések vannak mindkét fél részéről....
"és anemfizető önkorik miért nem bűnösök?"
A bíróság majd eldönti. Nem biztos, hogy azok diadalmenetek lesznek.
senki nem kényszerítette őket arra hogy önkormányzatokkal üzleteljenek
a nem önkormis Reszt pedig eladták....
nem tudod felfogni, hogy többet is kapott mint amire számított mert elküldték több helyről?
a kv-ek kamataira sem jutott már februárban sincs
a kv-ekből bejött összeg hová ment?
a gazdálkodásból véletlen sem jön ki a visszafizetés, de ez régen látszik
és ezért ők e felelősök
de a kifizetni szállítókat, 2012/A-t 109%-on eszükben sincs, helyette újabb kv-eket vesznek azt hiszik ők diktálnak majd a csődtárgyaláson
Ugyan már. Milliárdok lettek elb*szva vagy kitalicskázva a cégből. Nem azért lesz a sitt, mert Csabikának nem fizettek az önkorik.
de ez a fő oka annak, hogy az E Star a csőd szélén áll, mivel csak igénybe vették a szolgáltatásait az önkormányzatok, de fizetni érte - azt nem tették!