Én lezártam a shortokat, 7 ponttal a sajátár alatt.
kt meg pont 100.
Én lezártam a shortokat, 7 ponttal a sajátár alatt.
kt meg pont 100.
11:00 big-ebuy (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @xmann
akkorát rallyztak 2008 óta és a felét meg se néztük még a esésbe,semmi nincs a cégek mögött ami annyira repítené a másik a világ szakadék szélén áll a hitelekbe,nézz a képemre obama is ...hát erre 8000 dax?
plusz a dax ment kiemelkedően a legjobban az évbe
Megállapodás nélkül ért véget pénteken Brüsszelben az unió 2014 és 2020 közötti keretköltségvetéséről tartott EU-csúcstalálkozó. Sajtójelentések szerint káoszba és zűrzavarba fulladt a csúcstalálkozó.
...viszem tovább a pozit,előbb utóbb felébred a sok Csipkerózsika külhonban is
Jó az új avatarod főnök :-)))
Én azthiszem tartom még...majd hétfő reggel rakok rá egy Stop -ot aztán kész.... megtanultam hogy az se jó hogyha sokszor kiugratják a pozícióból az embert.
agyaltam vegyek-e...de féltem mert pszihó lepis..álja a ta-t ilyenkor
buxot igen mert túladott volt,5h 17 rsi volt 800körül
dax amilyen zöldet tud másik héten tud ugyan vagy nagyobbat is és nem dojira fordul mindig
felkötik :))
:D ebből biza qrva nehezen ,de nem is erre gondoltam :) hanem a kinntiekre ,s@p, dax , carry keresztek
tök igaz!!!! bizonytalanságot sugall, a havi csártokat valóban csak jelképesen nézem hisz akkora heti mozgásokat is lefedhet amit én nem vagyok képes tolerálni :)
a magyar bluekkal az a bajom hogy naposon lassan túladottak és akár az eladók elfogyásával még a csekélyebb vételi érdeklődés is indukálhat emelkedést,ezért káros most a kinnti pozitív szentiment nálunk, de a magyar funda meg abszolute nem indokolja kishazánk rv osztályának longját,fene tudja mi jön
havin meg ko-hatnak nagyot ez után,most beülnek happyre...oszt kampó..sztem,
Hogy lesz ebből hetes emelkedő gyertya?