Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Én lezártam a shortokat,…

#576505 Fornit

Én lezártam a shortokat, 7 ponttal a sajátár alatt.

kt meg pont 100.

Re: nincs cím

#576495 big-ebuy Előzmény: #576489

11:00 big-ebuy (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @xmann

akkorát rallyztak 2008 óta és a felét meg se néztük még a esésbe,semmi nincs a cégek mögött ami annyira repítené a másik a világ szakadék szélén áll a hitelekbe,nézz a képemre obama is ...hát erre 8000 dax?

plusz a dax ment kiemelkedően a legjobban az évbe

Megállapodás nélkül ért …

#576487 Borska

Megállapodás nélkül ért véget pénteken Brüsszelben az unió 2014 és 2020 közötti keretköltségvetéséről tartott EU-csúcstalálkozó. Sajtójelentések szerint káoszba és zűrzavarba fulladt a csúcstalálkozó.

...viszem tovább a pozit,előbb utóbb felébred a sok Csipkerózsika külhonban is

#576483 BudFox Előzmény: #576474

Jó az új avatarod főnök :-)))

Én azthiszem tartom még...majd hétfő reggel rakok rá egy Stop -ot aztán kész.... megtanultam hogy az se jó hogyha sokszor kiugratják a pozícióból az embert.

#576471 big-ebuy Előzmény: #576468

dax amilyen zöldet tud másik héten tud ugyan vagy nagyobbat is és nem dojira fordul mindig

#576468 Borska Előzmény: #576461

:D ebből biza qrva nehezen ,de nem is erre gondoltam :) hanem a kinntiekre ,s@p, dax , carry keresztek

#576465 Borska Előzmény: #576459

tök igaz!!!! bizonytalanságot sugall, a havi csártokat valóban csak jelképesen nézem hisz akkora heti mozgásokat is lefedhet amit én nem vagyok képes tolerálni :)

a magyar bluekkal az a bajom hogy naposon lassan túladottak és akár az eladók elfogyásával még a csekélyebb vételi érdeklődés is indukálhat emelkedést,ezért káros most a kinnti pozitív szentiment nálunk, de a magyar funda meg abszolute nem indokolja kishazánk rv osztályának longját,fene tudja mi jön