Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#576418 Fornit Előzmény: #576403

110 pontos alsó kanóc... hát eléggé.

Talán még a forgalom is jobb, mint tegnap tegnapelőtt, erre nem emlékszem.

#576390 banyaiz Előzmény: #576389

Én nem ezt az intézkedést vésném "kőbe", hanem annak a fejével vésném a követ aki ezt így megtervezte és azéval is aki rábólintott, és jóváhagyta, vagy bíztatta rá vagy bármiféle ráutaló magatartást végzett. :)

Maga az alap ötlet, hogy ettől a szektortól plusz pénz szedni nem rossz. De ahová ez elfajult az nagyon beteg.

#576389 Kissherceg Előzmény: #576387

Én nem sajnálom a bankokat, főleg ne maz itthoni marzzsal és hitel átkúrással... Csak az zavar, ahogy a bevételt felhasználják...

#576387 banyaiz Előzmény: #576386

Több pénz kell átírja, gond egy szál se. :) Jövőre nem jön ki az a fránya matek talál egy olyan adóalapot, hogy 1000 mrd-ot szed be a bankoktól. Ezzel logikával sokáig dolgozik az egész költségvetés bevételi oldala bankadó lesz. :) Végülis miért ne? Agyrém.

#576384 banyaiz Előzmény: #576382

Nézd, sok mindenhez lehetne mérni, nyereség alapon menne ott kissé problematikus volna , hogy erősen veszteséges a szektor összessége . :) Oké, hogy Otp nyereséges, de akkor tőle elvennék a teljes nettó profitját, hogy kijöjjön a Tolcsy féle matek? :)

De ha belegondolsz az azért valahol megdöbbentő, hogy egy ekkora méretű teher így van össze Mekk mesterkedve, ennyire rugalmatlan a szektorban zajló változásokkal szemben éveken keresztül. És mindez kőbe vésve mostantól , hogy ez "örök".

Ez példátlan "egyszerűség". Nem is láttam , és hallottam még ekkora ostobaságot. Pedig volt már szerencsém néhányhoz.

Matek egyszerű , beszedni ezt a pénzt mert kell, következmények le vannak pottyantva. Kb ennyi ész van ebben.

Persze lehet ilyen fal dumákat mondani, hogy kiszorítani a külföldi bankokat ezzel stb, teljesen képtelen duma vsz. Jól hangzó mese.

#576379 banyaiz Előzmény: #576377

Ebből egy dolog nagyon látszik, hogy úgy mondjam kilóg a lóláb , kell ez a fix összeg a költségvetésbe ez a tervezés alapja, és a vége is. Minden más folyamat le van szarva. Kb így lehet összefoglalni a tervezést. Gyönyörű munka .

http://www.portfolio.h…

#576377 banyaiz

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/a_bankado_csodalatos_evolucioja.176095.html

Ez az evolúció valóban fantasztikus.

Az "örökre" (tegyük idézőjelbe) megmaradó bankadó alapja még mindig a 2009 mérlegfőösszeg. Gigalol egyszerűen, hát ilyen a világon nincsen. Úgy terveznek be egy ilyen terhet , hogy alapja a 2009-es mérlegfőösszeg, és nem veszi figyelembe az időközbeni változásokat.

Ezt a "bomba" ötletet illik megsüvegelni. Ilyen fantasztikus precízitásra akárki nem képes a tervezés során. :) Hihetetlen mértékű bal****ság nem tudok rá mást mondani.

#576367 banyaiz Előzmény: #576365

2008-9-ben én is ezt csináltam előtte is volt példa rá. Lefelé veszegettem és hati shorttal fedeztem. Aztán sikerült pont akkor bezárni hati shortot mielőtt a legnagyobb eset Soros ügyködése környékén. Éppen akkor nem volt short. ajaj az egy emlékezetes téma volt.

Utána már csak vettem amit még tudtam. De hát az durva volt, ránéztem az egyenlegemre 1xxx -nél hát nem volt éppen örömteli.

Ebben a 2 előre 2 vissza piacban ez tuti amit csinálsz, biztos, hogy jól működött 2009 óta.

#576365 Tapasz Előzmény: #576363

Nem adom el, ha nagyon elkezdene esni (és külföld is) akkor nagyobb közökkel veszegetném. Mivel ez a zöldséges strati, ezért nem szoktam stoppolni. Sok kis pozi és türelem a lényeg. 2009 óta ez bejött.

#576363 banyaiz Előzmény: #576360

Azt hittem forradalom okán választottad ezt az évszámot vételi szinteknek. :)

Csak kíváncsiságból kérdezem , ha átesne 200 naposon eladnád? Vagy tovább vennéd így lefelé 48-on?

#576360 Tapasz Előzmény: #576321

Á, dehogy :-). Csak ez tetszett meg: nem kerek szám, és a kiszálló (68) sem az, és nincsenek közel a kerek (00) szintekhez

#576326 Csusza Előzmény: #576242

Akár pikk-pakk meg is lehet a 770.

Már napok óta türelmesen várom 800 alá, hogy aztán izomból... Tudod... ;-)