Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#576215 Arsene Lupin Előzmény: #576211

Normális bíróság miért adna helyt a csődvédelemnek olyan cég esetén, amelyik még auditált jelentéssel sem rendelkezik?

#576192 Kiss Zoltán Előzmény: #576189

Rájöttem,hogy az egyik kollégám beszél lengyelül,holnap megkérem nézze már meg élnek ezek

még Mielec-ben!Ha van valami be fogom írni!

#576189 Grizzly Géza Előzmény: #576172

Nem bízol pártunk és kormányunk gazdaságélénkítő lépéseiben? Pedig állítólag 2012 az elrugaszkodás éve... :)

Lesz itt haszon télire,már ha vannak csodák persze...

#576172 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #575870

Mióta erős kétségeim támadtak avval kapcsolatban, hogy lesz-e haszon télire.. csak olvasgatom a totyikot. Most teljesen másban utazom (és az nem a marhavagon ugye:-)

Bétet kerülöm rendesen, mondjuk eddig sem foglalkoztam vele nagyon sokat.(az egész egy dögvész és egy ideig az is marad)

#576120 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #576099

Lehet,te vagy a profi :-)

Van egy olyan megérzésem,hogy holnap mindenféle indikátorok meg le-fel háromszögek egy irányba fognak mutatni,sőt valamilyen vonalak úgy metszik most egymást hogy több hónapja várt vételi jelet generálnak,illetve hogy kitörés gyanús zászlók lobognak és nem kizárt a duplázás sem.

De ez csak megérzés,lehet hogy tényleg bele kéne venni :D

#576092 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #576084

mondjuk ha megnézem a csártot,akár 500k-1milla összeget is lehet kaszálni egy ilyen húzással,ami egy napra nem is rossz

hülyék meg mindig vannak a fórumokon

nem árt ha ex is szabin van vagy kirándul éppen(ha már az időzítésnél tartunk) :D

#576084 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #576078

"-Valamelyik broki cég figyeli a blogomat, kitörette KEGet 42ön az árfolyam, úgy, hogy rajzomig kötés sem volt, most meg 10%on kiakadt. Ügyesek voltatok! Írjatok majd mailt ki volt? ,-) "

na,vajon ki? biztos kajako vagy vállalkozó esetleg zeller éva

jó ég

#576078 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #576073

na de mennyi pénz ez?

10 millát betolni ilyen szarokba

leírta az elemzésében hogy vételre nem biztat senkit,a csárton rajta van... csak berakott a jobb felső sarokba egy bazi nagy felfelé mutató nyilat :-))

#576073 Kissherceg Előzmény: #576071

egyik papír 2. legforgalmasabb napján még Én csináltam, tudom mi a kotta :P :) Mondjuk nem kell hozzá fórum se, csak okosan kell időzíteni...

#576071 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #576064

nagyon diplomatikus vagy,ezt Arsene nem írná így körül :-)

belenéztem a keg topikba, szerintem vannak elmentett szövegei csak a rv nevét cseréli ki,meg az árfolyamot

#576064 Kissherceg Előzmény: #576062

ha papírt akarsz nagy haszonnal mozgatni azt okosan kell és megfelelő piaci környezetben.. :)

Végre elcsendesedtek a h…

#576055 Arsene Lupin

Végre elcsendesedtek a hangosan onanizálók is. Természetesen mindegyik nyereséggel zárt.