http://www.portfolio.hu/vallalatok/tovabb_veszi_kotvenyeit_az_e-star.176169.html
Normális bíróság miért adna helyt a csődvédelemnek olyan cég esetén, amelyik még auditált jelentéssel sem rendelkezik?
Rájöttem,hogy az egyik kollégám beszél lengyelül,holnap megkérem nézze már meg élnek ezek
még Mielec-ben!Ha van valami be fogom írni!
Nem bízol pártunk és kormányunk gazdaságélénkítő lépéseiben? Pedig állítólag 2012 az elrugaszkodás éve... :)
Lesz itt haszon télire,már ha vannak csodák persze...
:)
Mióta erős kétségeim támadtak avval kapcsolatban, hogy lesz-e haszon télire.. csak olvasgatom a totyikot. Most teljesen másban utazom (és az nem a marhavagon ugye:-)
Bétet kerülöm rendesen, mondjuk eddig sem foglalkoztam vele nagyon sokat.(az egész egy dögvész és egy ideig az is marad)
hm 70 db,fog ez menni :)
Lehet,te vagy a profi :-)
Van egy olyan megérzésem,hogy holnap mindenféle indikátorok meg le-fel háromszögek egy irányba fognak mutatni,sőt valamilyen vonalak úgy metszik most egymást hogy több hónapja várt vételi jelet generálnak,illetve hogy kitörés gyanús zászlók lobognak és nem kizárt a duplázás sem.
De ez csak megérzés,lehet hogy tényleg bele kéne venni :D
http://bet.hu/newkibdata/112418769/K_zlem_ny___K_tv_ny_2012.11.22..pdf
úgy néz ki, hogy egy 2012-es kötvénytulajdonos bedobta a törülközőt
nem mesélek, de okosan kell csinálni...
aki ma meghúzta még nem szállt ki nyerőben szvsz
mondjuk ha megnézem a csártot,akár 500k-1milla összeget is lehet kaszálni egy ilyen húzással,ami egy napra nem is rossz
hülyék meg mindig vannak a fórumokon
nem árt ha ex is szabin van vagy kirándul éppen(ha már az időzítésnél tartunk) :D
"-Valamelyik broki cég figyeli a blogomat, kitörette KEGet 42ön az árfolyam, úgy, hogy rajzomig kötés sem volt, most meg 10%on kiakadt. Ügyesek voltatok! Írjatok majd mailt ki volt? ,-) "
na,vajon ki? biztos kajako vagy vállalkozó esetleg zeller éva
jó ég
na de mennyi pénz ez?
10 millát betolni ilyen szarokba
leírta az elemzésében hogy vételre nem biztat senkit,a csárton rajta van... csak berakott a jobb felső sarokba egy bazi nagy felfelé mutató nyilat :-))
egyik papír 2. legforgalmasabb napján még Én csináltam, tudom mi a kotta :P :) Mondjuk nem kell hozzá fórum se, csak okosan kell időzíteni...
nagyon diplomatikus vagy,ezt Arsene nem írná így körül :-)
belenéztem a keg topikba, szerintem vannak elmentett szövegei csak a rv nevét cseréli ki,meg az árfolyamot
ha papírt akarsz nagy haszonnal mozgatni azt okosan kell és megfelelő piaci környezetben.. :)
most kegben megy az észosztás ha jól láttam
az is felfelé fog menni a főelemző szerint
Végre elcsendesedtek a hangosan onanizálók is. Természetesen mindegyik nyereséggel zárt.