Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: 2014/A

#575457 Tboy_ Előzmény: #575437

Biztosan lenne olyan eset, amikor talpra tudná állítani a céget, pl ha a kötvényesek legalább 70-80%-a belemenne a 26/35%-os eladásba. Ekkor drámaian csökkenne a hitelállomány, új helyzet állna elő. Erre tesz egy próbát, de a jelek szerint nagyon messze van a sikertől. Mindenesetre megpróbálja. Amit elér vele, az annyi, hogy növekszik a csődeljárásban/felszámolásban a saját súlya a visszavett kötvényekkel (illetve a hitelezők súlya ennyivel csökken). Növeli az esélyét, hogy kimeneküljön a helyzetből, valamennyire irányítva a dolgok folyását és ezzel megőrízve az esélyt, hogy ne nullázódjon le teljesen.

#575441 exmnbs1 Előzmény: #575437

már a genya is előállítja a tavalyi mérleget és kiírta a kgy-t az elfogadására

a pszáf határidejük ugyanaz

itt meddig sunnyognak még vele?

állítólag ez az első prioritás((((((

#575437 Princ Előzmény: #575222

akkor minek vásárolja vissza a kötvényeit, ha nem akarja a céget talpra állítani?

Re: nincs cím

#575424 Bendeguz Előzmény: #575399

OFF: Fundához nem értek. HP-nél ha a funda olyan jó volna, az támogatná a TA-t. Szerintem. De itt hosszú ideje folyamatos esés látszik. Hol folytassuk? Saját topicodban?

#575402 exmnbs1 Előzmény: #575399

stopszint -45% alatt, folyamatos feldumálás, kgy.re járással)))))

hp esetében ez elég bonyodalmas lenne)))

#575396 Bendeguz Előzmény: #575362

OFf: Nem értelek. Október elején kiesett a csökkenő trendből is, most meg réssel zuhant nem kicsit. Hosszúra egész biztos nem vennék bele.

#575362 rbbj11 Előzmény: #575354

hónapok óta figyelem, úgy voltam vele, hogy sztem most csinálta meg az utolsó begyorsuló eső szakaszt, aztán lehet, tévedek. Ezen az áron megért nekem egy próbát

#575354 Janicroft Előzmény: #575351

Jól tetted. túl van reagálva a rossz hír, 10? éves mélyponton az árfolyam. Nem cashből megy a leírás, alapvetően rossz hír, negatív, de gyakorlatilag az eredményre nem lesz semmilyen hatása.

#575331 taresz Előzmény: #575330

Börtöntőzsde!?

Análban majd el lesz valakivel. Ha orál is lesz egyszerre, akkor az lesz a tőkeáttét.

#575327 taresz Előzmény: #575324

"bróker növendék"

Profi lehúzás volt ez na. Növendék ilyet nem csinál. Ha még a kaptárt is megússza............

#575325 exmnbs1 Előzmény: #575320

nem tudhatod

pl Leisztinger kivezette Zalakerámiát

aztán egyszercsak pár év múlva valaki megvásárolta a követelést a mit sem sejtő volt rv-esektől és perre ment

#575324 Watson Előzmény: #575305

Soós egy képmutató tisztességtelen alak. Ő nem enged a követeléséből, de minden egyéb hitelezőt félretájékoztatva próbál meg nyomást gyakorolni hogy engedjék el a követeléseik jó részét...

Javaslom minden hitelezőnek, hogyha a felszámolás elől csődvédelembe menekülne a cég, és megpróbálnának saját követelésekkel (visszavásárolt kötvényekkel) szavazni, akkor tegyen feljelentést a csődbűntettre tekintettel!

Soós egy tipikus erkölcstelen bróker növendék...

#575323 nemértem Előzmény: #575321

Mindig minden szemétség előfordul mindenhol, ahol az emberi faj él. Az arányok , drága uram, az arányok különböztetik meg az egyik helyet a másiktól.

#575320 nemértem Előzmény: #575315

Jogi elégtételt sehol nem kapnának.

Nagyon sajnálom őket, de minden barom, /velem együtt/ aki egy ilyen országban tőzsdézik, az számoljon a legrosszabbal is.

#575315 zeeh_ Előzmény: #575294

Az a minimum,hogy jogi elégtételt kapnak a károsult rv + kötvény tulajok, legalábbis egy normális országban ez történne.

#575306 nemértem Előzmény: #575303

Én alapbüntetésnek az életfogytigot ajánlanám, mellékbüntetésként napi 5 Vitriol beírás figyelmes elolvasását. A pali két hét múlva kegyelmi peticiót írna a köztársaság elnökének a soron kívüli halálbüntetés személyét érintő engedélyezésére.