Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2014/A

Tboy_ Előzmény: #575198

Kb 3-4 hónapja figyeltem tüzetesen, hogy mi is folyik itt, mármint a cég körül. Gyakorlatilag csak negatív jeleket láttam, a hiányzó 2011-es mérlegtől kezdve az FB tagok megfutamodásán keresztül a különböző csúsztatásokig a kommunikációban és még lehetne sorolni az értékes részek eladását, hitegetést új hitelezővel, befektetők semmibevételét sőt zsarolását és kioktatását stb.

Szerintem SCS egyedüli célja valahogy megúszni, azaz úgy kimenekülni a cégből, hogy szabadlábon marad és még anyagilag sem nullázódik le. Egyáltalán nem látszik sem az akarat, sem a terv, sem a képesség arra, hogy ismét egy prosperáló céget építsen az e-star-ból, nem beszélve arról, hogy nagyon súlyosan erodálta saját maga és a cég renoméját. Ki adna hitelt? Ki kötne új szerződést a szolgáltatásaira?

Ugyanakkor azt a változatot is nehéz elképzelni, hogy valaki kiveszi kezéből az irányítást és ő állítja talpra a céget. Ki? Miért vállalna ilyen kalandot egy lecsúszott, borzasztóan eladósodott cégben bárki? Sokkal egyszerűbb megvárni, amíg összedől, és a konkurrencia mosolyogva felcsipegeti az eszközöket+ügyfeleket/szerződéseket. Szóval ezért adtam el a kv-eket.