Te tényleg perverz vagy. :-) Én már régóta nem merek belenézni abba az adóba.
Bár bevallom, hsonló indíttatásból drágabolgárurat rendszeresen hallgatom a Klubrádióban. Egy rádió mégiscsak olcsóbban pótolható, mint egy TV... :-)
Te tényleg perverz vagy. :-) Én már régóta nem merek belenézni abba az adóba.
Bár bevallom, hsonló indíttatásból drágabolgárurat rendszeresen hallgatom a Klubrádióban. Egy rádió mégiscsak olcsóbban pótolható, mint egy TV... :-)
Ezzel nem vagy egyedül... Izrael minden nemzetközi határozat ellenére megszállva tart palesztín területeket, a lakóit blokád alá vonva - még az élelmiszerszállítmányokat is megtámadva, lásd. török konvoj példája - és ha a palesztinok ez ellen immár a leszélsőségesebb eszközöket is használva lázadnak, akkor egy kicsit népirtanak is, túl a nemzetközileg elismert határaikon, hol Libanonban, hol Gázában, mikor hogy tetszik...
Amikor pl. a szerbek akartak rendet tenni a minden nemzetközi szerződés által elismert határaikon belül, a lázongó koszovóiak között, akkor meg jött a NATO... Szerencsére nincs kettős mérce a nemzetközi politikában... ( Megjegyzem utóbbi megoldást tartom helyesenek, csak akkor mindenhol - palesztinok, török kurdok, csecsenek, tibetiek stb. alkalmazni kellene...)
Ez kb olyan,mint hogy a maradék talpalatnyi területéért harcoló szabadságharcos,aki gyakorlatilag egy gettóban él és valamelyik családtagját már biztos elveszítette a terrorállam közreműködés által, az "terrorista" a "mértékadó" portálok,televíziók szerint...
Azt hittem lebaszom a tévét a helyéről,mikor az atv-n (néha perverzióból odakapcsolok) kálmán olga és a főnöke,feldmájer megegyeztek hogy "izrael"-nek joga van az "önvédelemre"....
Újabb izraeli légicsapások a Gázai övezetben
http://www.hirado.hu/Hirek/2012/11/19/06/Ujabb_izraeli_legicsapasok_a_Gazai_ovezetben.aspx
"Az izraeli hadművelet palesztin halálos áldozatainak száma palesztin összesítés szerint már elérte a kilencvenet - 87 palesztin és három izraeli -, a sebesülteké pedig meghaladja a 700-at. Vasárnap volt a legtöbb halottja a konfliktusnak: aznap 31 palesztin vesztette életét, többségükben nők és gyerekek."
Ezekért a nőkért és gyerekekért mintha szinte senki nem emelné fel a szavát a "fejlett nyugati demokráciákban". Jó, tudom, "ezek" csak palesztínok voltak...
Nyilván ott egészen másmilyen elfogult főszerkesztők vannak, akiket szintén nem az igazságkeresés vezényel. Köszi, személy szerint korrekt és részletes hírekért inkább Al Jazeerát olvasok/nézek.
Nagyon egyszerű egyébként az összefüggés, azért ír ott Hering, mert máshol nem engedik a tulajdonosok és elfogult főszerkesztők, hogy az igazságot leírja. Ha a cikkeivel kapcsolatban konkrét problémád van, az képezheti egy vita alapját, előítéletekkel, nem tudok mit kezdeni. (Az hogy mi a szésőgesség, bizony nagyon szubjektív, nézőpont kérdése!)
Én inkább ezt ajánlanám: http://olvasoterem.com/index.php/2012/04/garfinkel-a-jeruzsalem-projekt/
Önéletrajzi- fiktv- és dokumentumregény egyben. Az elején egyszerre röhögi szét magát az ember és borzad el milyen agymosás megy egy cionista kanadai suliban, majd a felnövő és a vallástól eltávolodó szerző elutazik Izraelbe és szembesül a valósággal... Bár azt hittem sokat tudok az izraeli történelemről is mindennapokról mégis rengeteg új információt kaptam belőle, csak ajánlani tudom mindenkinek. A kép amit lefest persze nem kimondottan pozitív, meg is kapja az "öngyűlölő zsidó" jelzőt a helyi fanatikusoktól, de ez a "stílus" itthonról is ismerős lehet :)
Szélsőjobboldali portálon a zsidókról korrekt cikkeket. Hogyne. :)
De ha valaki esetleg valamelyik szélsőjobboldali portálra téved, ott is olvashat korrekt cikkeket. Például a Kurucinfón az évekig Izraelben élt zsidó származású Hering József (aki katona is volt ott) szokott ebben a témakörben színvonalas cikkeket írni...
Izraelt támadja az Anonymous
http://index.hu/tech/2012/11/17/izraelt_tamadja_az_anonymous/
államterrorizmus..a legnagyobb rasszisták,antiszemiták és terroristák..
Tessék inforádiót olvasni, tegnap este is hír volt, ma is hír. Én ezt:
http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-529933
Nem nevezném lapításnak, hanem korrektnek. Ma már azt is lehozták, hogy természetesen a ZS-ensz nem ítéli el őket.
Még a második is, pár perccel.
Hogyne lett volna nyoma, a hír más híroldalakon is megjelent, láttam az Indexen is, sőt a kedvedért még a NOL-ra is elmerészkedtem, ott is szerepelt.
Természetesen, az erőszak minden formáját elítélem, mindenki részéről.
Igaz, az első hír valóban korábbi, mint a hsz-em, és nem bukkantam rá.
Máshol egyébként tényleg nem sok nyoma volt a dolognak.
Ettől függetlenül gondolom te is elítéled ezt az akciót is, meg a többit is, nem is beszélve mindennemű béketárgyalás szándékos ellehetetlenítéséről, amelyek csak a feszültség fenntartását szolgálják.
Akkor jó, örülök, hogy egyetértünk.