http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/halomba_hajtogatott_hajlekony_hajadonok-8958
Hurrá! Megcsináltuk az újabb iszonyatosan értelmetlen rekordot!
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/halomba_hajtogatott_hajlekony_hajadonok-8958
Hurrá! Megcsináltuk az újabb iszonyatosan értelmetlen rekordot!
vsz.
az első C merci óta,illetve a 90-es évek óta a mergák is talicskák,telibe nyomva elektronikával,légrugóval,pénznyelővel...
BMW az összes új diesel egy trágya,x5,x6 mind1 mi....elektronika,motor beáll stb...
vw egy talicska,annyi amarokot amit idén láttam már huzigálva kötélen,szinte hetente 2-őt...
főleg május 1-től-aug 1-ig,ezen időszakban 10-12ezret autoztam havonta...
én csak a japánoknak és koreai autoknak vok hajlandó fejet hajtani...
de alapjában véve megbizhatatlanok az uj autok.
pont most nem régen olvastam cikket vmi x5-ről,diesel,zsir,magyar,3 éves,végig bmw-nél szervizelt és beállt a motor,és mi derült ki,hogy szinte minden második igy jár,a BMW pedig nem hajlandó elismerni tipushibát...
Kaptam kölcsön bele való fejet, azzal könnyen ment. Kell egy ilyen..
valószínű hogy aki 10-15éves autót vesz, nem a Kárpátba viszi majd így azokkal az árakkal számolni kissé irreális képet fest...a suzukihoz bezzeg minden olcsó:) csak egy fékbetét +tárcsa csere drágább mint egy mercin...
Tavasszal.
az s már téli álmot alszik, ilyenkor már nem háborgatom, idén először a csillagok alatt..
Tavaszra összes rozsda javítás, fényezéssel....kicsit felkészítem az eladásra....
amikor kész lesz, ránézel, nem tudom majd itt hagyni..))
A Pug is 99-es.. majd cserélünk s beszámolunk. :-)
Van az írásban igazság, de lényeg, hogy cseppet eltúlzott....még, hogy 100e ft a munkadíja, egy elpárologtató cserének, röhögnöm kell, a szervó szivattyú bedarált részeiről ne is beszéljek, mert ha levesszük a kartert, ott az olajszivattyú, az szépen összegyűjti a ledarált cuccokat....nem kell ízekre szedni a motort, mert ha ízekre szedi, sem talál több ledarált cuccot...a bálnák, amik nem voltak sérülve, nem igen rozsdásodnak, ellenben a w220-al, ott valóban jön a rozsda, kegyetlenül, ptt ahol írta, de az ajtóknál, csak a hátsó sarok....mindez, az újra hasznosított lemezeknek, meg a vizes bázisú festéknek köszönhető...egyébként, garanciális, ha végig, márka szervizben volt szervizelve az autó...én vertem a tam-tamot a kárpátban, ekkor világosítottak fel, minden esetre ez valóban a mercedes szégyene..
Az airmatikot, légrugót, meg nem kell párban cserélni, nem lengés csillapító , vagy féktárcsa ez....a műanyag lámpa búrák, nem csak a mercinél mattulnak meg, egyéb típusoknál is, amit polírozással, újjá lehet varázsolni, pislákolni sem azért pislákolnak, mert magmattultak, hanem a xenon izzót is idővel ki kell cserélni, nem csak akkor mikor már nem világít, mert idővel veszít a fényerejéből...
Na röviden ennyi....
mindezek ellenére, próbálj ki akár hány éves, jó állapotú akármilyen autót, és utána, egy ugyan ilyet, merciben.....azé ne írjuk má le....
egy jóideje a cégek nem csak az eladáson keresnek..hanem a szervízben az alkatrészeken és a spéci műszereken.
"És nem sokkal jobb a Bálna utódja, a W220-as sorozat sem. Sőt, rosszabb. Az elődmodell lényegesebb hibái itt is előjönnek, megspékelve konok ****onysággal. Az ajtók alja, a sárvédőívek széle már a hét-nyolc éves kocsikon is rügyezik (akárcsak a C osztályé), nem egy ilyet láttam, eredeti, rétegmért festéssel. A fényszórók szinte kivétel nélkül beszürkülnek pár év után, gondolhatják, hogy a cseréjük nem a Swift szintjén mozog. A tulajok inkább vakon pislákoló mécsesekkel csörtetnek tovább. De akadnak látványosabb tételek is"
Golfból azért lehet alkudni, meg ez új gép.
Amúgy ismered? Nekünk volt 4-es, meg 5-ös is, céges. A 4-est szerettem, ad egy fél prémium autó érzést. Sokat evett 1.6 i létére, de nem én fizettem.. :-)
na megjött a 7-es GOLF,mindenhol tele plakát,tele reklám....
én rühellem a golfot,minden adott szériánál,inkább vennék HONDA Civicet,sőt ezt már többször meg is tettem...
kezembe került már egy árlista is:
az alap 1.2tsi 7-es golf 3 ajtóval 4.4millio kerekitve
na most az 1.8sport 140ps civic 4.8misi,hofehérben ,17-es kerékkel-soha nem a golfot választanám.
de ez a vw és golf mánia mindig megdöbbent.
Köszönöm!
Egészségedre!
Sógorom elvileg jövőhéten felviszi a másikat. Oszt még lehet Bazsynak is jut egy grt.
ebben fele annyi szerszám sincs, mint amiről én beszélek, mondom, minden van benne, idáig mindent megtudtam vele csinálni....
Köszönöm, ma elhozta Bazsy az olajat!
Akkor már inkább ez ha nem olyan sürgős: http://www.ebay.it/itm/BETA-CASSETTA-chiavi-a-BUSSOLE-BETA-ART-903A-C93-da-1-2-1-4-bussola-93-pezzi-/130760103083?pt=Utensili_manuali&hash=item1e71e8d4ab
Olcsóbb is, meg csak BETA na.
mist néztem, igaz a dunakeszin levőben, van.
de nehogy az olcsóbbat vedd, mert az nem jó.
de már 44990ft...
aktuális katalógusban benne van, 12.oldalon...
Thx a tippet, megnézem a maglódiban.
Télleg, ahogy mondod anno a céges Vito is rohadt, csak a németek voltak megcsinálni gariban. Mi a rákot csinálnak jól a csigások?
Bauhausban lehet venni kofferben szerszámokat....asszony vett 1-et nekem olyan 3 éve, 3x ezer forint volt, de minden van benne, azzal csinálok itthon mindent....
tökéletes, és jó minőségű szerszámok vannak benne....pl 6 lapfejű krova is van benne..
Rozsda, nem is mond, az enyém is rozsdásodik, pedig....
Elvittem, ismerőshöz, megcsinálja haveri alapon...olyan is lett, tavasszal újra csináltatom...))
A franciák, még jó anyagokkal dolgoznak...
Ok, thx, majd holnap du átballagok a sógoromhoz, s majd ott.
Amúgy meg hiába szeretem jobban a japánt, hülyét kapok tőle, h azok hogy tudnak rohadni. A Mazdámnak is lakatoltattam mindkét küszöbjét hátul. Most meg ahány eladó Civicet felhívtam, mind bevallottan vagy lukas, vagy korrodált volt. Ezen a vackon meg egy pötty se, az alján se, sehol. Anyám Kangoo-ján (az 2001-es) sincs semmi korróziós nyom, pedig mindkettő kis, olcsó vacak..
6lap fejű krova fejjel próbáld meg a 24 es fejű leeresztő csavart, és emberesen rányomva...