Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

vsz. az első C merci ót…

#574631 Sumér harcos

vsz.

az első C merci óta,illetve a 90-es évek óta a mergák is talicskák,telibe nyomva elektronikával,légrugóval,pénznyelővel...

BMW az összes új diesel egy trágya,x5,x6 mind1 mi....elektronika,motor beáll stb...

vw egy talicska,annyi amarokot amit idén láttam már huzigálva kötélen,szinte hetente 2-őt...

főleg május 1-től-aug 1-ig,ezen időszakban 10-12ezret autoztam havonta...

én csak a japánoknak és koreai autoknak vok hajlandó fejet hajtani...

de alapjában véve megbizhatatlanok az uj autok.

pont most nem régen olvastam cikket vmi x5-ről,diesel,zsir,magyar,3 éves,végig bmw-nél szervizelt és beállt a motor,és mi derült ki,hogy szinte minden második igy jár,a BMW pedig nem hajlandó elismerni tipushibát...

Re: nincs cím

#574473 Kriszti@n Előzmény: #574435

valószínű hogy aki 10-15éves autót vesz, nem a Kárpátba viszi majd így azokkal az árakkal számolni kissé irreális képet fest...a suzukihoz bezzeg minden olcsó:) csak egy fékbetét +tárcsa csere drágább mint egy mercin...

#574446 hosszhuszár Előzmény: #574443

Tavasszal.

az s már téli álmot alszik, ilyenkor már nem háborgatom, idén először a csillagok alatt..

Tavaszra összes rozsda javítás, fényezéssel....kicsit felkészítem az eladásra....

amikor kész lesz, ránézel, nem tudom majd itt hagyni..))

#574435 hosszhuszár Előzmény: #574418

Van az írásban igazság, de lényeg, hogy cseppet eltúlzott....még, hogy 100e ft a munkadíja, egy elpárologtató cserének, röhögnöm kell, a szervó szivattyú bedarált részeiről ne is beszéljek, mert ha levesszük a kartert, ott az olajszivattyú, az szépen összegyűjti a ledarált cuccokat....nem kell ízekre szedni a motort, mert ha ízekre szedi, sem talál több ledarált cuccot...a bálnák, amik nem voltak sérülve, nem igen rozsdásodnak, ellenben a w220-al, ott valóban jön a rozsda, kegyetlenül, ptt ahol írta, de az ajtóknál, csak a hátsó sarok....mindez, az újra hasznosított lemezeknek, meg a vizes bázisú festéknek köszönhető...egyébként, garanciális, ha végig, márka szervizben volt szervizelve az autó...én vertem a tam-tamot a kárpátban, ekkor világosítottak fel, minden esetre ez valóban a mercedes szégyene..

Az airmatikot, légrugót, meg nem kell párban cserélni, nem lengés csillapító , vagy féktárcsa ez....a műanyag lámpa búrák, nem csak a mercinél mattulnak meg, egyéb típusoknál is, amit polírozással, újjá lehet varázsolni, pislákolni sem azért pislákolnak, mert magmattultak, hanem a xenon izzót is idővel ki kell cserélni, nem csak akkor mikor már nem világít, mert idővel veszít a fényerejéből...

Na röviden ennyi....

mindezek ellenére, próbálj ki akár hány éves, jó állapotú akármilyen autót, és utána, egy ugyan ilyet, merciben.....azé ne írjuk má le....

#574422 Ibiza Előzmény: #574418

egy jóideje a cégek nem csak az eladáson keresnek..hanem a szervízben az alkatrészeken és a spéci műszereken.

#574418 KawaBazsy Előzmény: #574319

"És nem sokkal jobb a Bálna utódja, a W220-as sorozat sem. Sőt, rosszabb. Az elődmodell lényegesebb hibái itt is előjönnek, megspékelve konok ****onysággal. Az ajtók alja, a sárvédőívek széle már a hét-nyolc éves kocsikon is rügyezik (akárcsak a C osztályé), nem egy ilyet láttam, eredeti, rétegmért festéssel. A fényszórók szinte kivétel nélkül beszürkülnek pár év után, gondolhatják, hogy a cseréjük nem a Swift szintjén mozog. A tulajok inkább vakon pislákoló mécsesekkel csörtetnek tovább. De akadnak látványosabb tételek is"

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2tulaj1/2/

#574401 KawaBazsy Előzmény: #574389

Golfból azért lehet alkudni, meg ez új gép.

Amúgy ismered? Nekünk volt 4-es, meg 5-ös is, céges. A 4-est szerettem, ad egy fél prémium autó érzést. Sokat evett 1.6 i létére, de nem én fizettem.. :-)

na megjött a 7-es GOLF,m…

#574389 Sumér harcos

na megjött a 7-es GOLF,mindenhol tele plakát,tele reklám....

én rühellem a golfot,minden adott szériánál,inkább vennék HONDA Civicet,sőt ezt már többször meg is tettem...

kezembe került már egy árlista is:

az alap 1.2tsi 7-es golf 3 ajtóval 4.4millio kerekitve

na most az 1.8sport 140ps civic 4.8misi,hofehérben ,17-es kerékkel-soha nem a golfot választanám.

de ez a vw és golf mánia mindig megdöbbent.

#574321 taresz Előzmény: #574319

Egészségedre!

Sógorom elvileg jövőhéten felviszi a másikat. Oszt még lehet Bazsynak is jut egy grt.

#574319 hosszhuszár Előzmény: #574309

ebben fele annyi szerszám sincs, mint amiről én beszélek, mondom, minden van benne, idáig mindent megtudtam vele csinálni....

Köszönöm, ma elhozta Bazsy az olajat!

#574297 hosszhuszár Előzmény: #574294

mist néztem, igaz a dunakeszin levőben, van.

de nehogy az olcsóbbat vedd, mert az nem jó.

de már 44990ft...

aktuális katalógusban benne van, 12.oldalon...

#574294 KawaBazsy Előzmény: #574291

Thx a tippet, megnézem a maglódiban.

Télleg, ahogy mondod anno a céges Vito is rohadt, csak a németek voltak megcsinálni gariban. Mi a rákot csinálnak jól a csigások?

#574291 hosszhuszár Előzmény: #574285

Bauhausban lehet venni kofferben szerszámokat....asszony vett 1-et nekem olyan 3 éve, 3x ezer forint volt, de minden van benne, azzal csinálok itthon mindent....

tökéletes, és jó minőségű szerszámok vannak benne....pl 6 lapfejű krova is van benne..

Rozsda, nem is mond, az enyém is rozsdásodik, pedig....

Elvittem, ismerőshöz, megcsinálja haveri alapon...olyan is lett, tavasszal újra csináltatom...))

A franciák, még jó anyagokkal dolgoznak...

#574285 KawaBazsy Előzmény: #574281

Ok, thx, majd holnap du átballagok a sógoromhoz, s majd ott.

Amúgy meg hiába szeretem jobban a japánt, hülyét kapok tőle, h azok hogy tudnak rohadni. A Mazdámnak is lakatoltattam mindkét küszöbjét hátul. Most meg ahány eladó Civicet felhívtam, mind bevallottan vagy lukas, vagy korrodált volt. Ezen a vackon meg egy pötty se, az alján se, sehol. Anyám Kangoo-ján (az 2001-es) sincs semmi korróziós nyom, pedig mindkettő kis, olcsó vacak..