Nincs más reális verzió, csak a felszámolás.
Nincs más reális verzió, csak a felszámolás.
ami szemet szúr, h. ebben a tájékoztatóban sokkal több a szöveg és a sorköz, mint a lényeges szám....
Hol van az összes kötelezettség? Miért csak a kötvényes nyeljen bukót? A szállítók mennyit engednek el? Soós kölcsön pakkja milyen diszkonttal kerül elszámolásra? Díszpintyek mennyivel felelnek az egészért? Legalább a fizujukat visszaadják? :)
igen, ez a másik jó verzió. Új kötvény + tulajdonrész.
továbbra is meggyőződésem, h. rv-cserével járna a legjobban minden kötvényes. Felszámolás esetén val.szeg tényleg nem maradna több, mint 26%. A cégből sokkal magasabb ajánlat nem kitaposható. Ugyanakkor én kötvényesként soha nem adnám ennyiért a kötvényt. Az egyetlen kiút, hogy követelnék annyi tulajdonrészt a cégből (l. rv.), ami hosszú távon ki tudja nekem termelni a teljes kötvényesi tőkémet, esetleg inflációs hozammal megfejelve. Ha eldöcög a cég fejőstehén módjára, esetleg osztalékként kifizetve évente a kötvényesek egykori pénzét, akkor jár a legjobban a kötvényes. Mondjuk évi 40 ft osztalékot ki tudna nyögni, pláne, ha azt nem kapná minden részvényes, csak osztalékra feljogosító.
Igen, hó lesz, keményre tapossák a síelők. Hónapokig is eltarthat.
Vitriol ,Vitriol, nem élemedett egy kicsit a naiv bakfisos álmodozáshoz?
az még jó lesz, ha megveszi magának a kötvényeket 26%-on, aztán lejáratkor meg kifizeti saját magának 100%-on
kíváncsi vagyok, hogy az ESCO könyvelésében milyen árfolyamon vannak nyilvántartva ezek a követelések
Dehogy úszta meg. Most jönnek még csak a kemény hónapok. A sitt menedék lehet számára.
Már meg is úszta. Gyakorlatilag pillanatokon belül túl van rajta. / mások meg a pénzük nagy részén, sajnos/
végén az a kontákt ász nem kéne oda..
Csabika se nem dörzsölt, se nem ügyes, csak egy amatőr hamiskártyás szerencsevadász. Szerintem nem ússza meg a sittet. Akkora kárt okozott a financial gang érdekeltségeiben, hogy nem kap védelmet. A politikai védelmet is eljátszotta.
De kedves mondat: "A kötvény visszavásárlási program sikere esetén a kötvénytulajdonosok a névérték 26-35%-át megkapják, egy esetleges 0 közeli érték helyett"
íme a kecsegtetés (re kifacsarcsaba)
http://bet.hu/newkibdata/112369053/E_Star_elemz__prezent_ci__2012_11_15_HU.pdf
"Az országban először Hódmezővásárhelyen kezdődtek el az önkormányzati adósságok állami átvételével kapcsolatos egyeztetések."
Kedves jó Vitriol, Kegyed hamarabb lesz humanista, mint ez a Soós gyerek börtön lakó.
Lehet, hogy rossz "sztájlisztje" van, az sem valószínű, hogy méltó lenne a becsületrendre, de az biztos, jó eszű , átlátja a saját érdekeit, és tesz is értük.
Sittre a balekok mennek, meg sokszor a majdnem becsületesek.
Dörzsölt fehér galléros gazemberek világszerte is ritkán, nálunk meg soha.
Fájdalom, valami új ajzószer után kell néznie.
szoval ezek továbbra is követelések az estarral szemben? ügyes...
Jól számoltam?A cég a mai napig visszavett kb.588 millió forintért 2,35 milliárd forint név-
értékű 2014,2015,2016-os kötvényeket!
A végén még oda jutunk,hogy az Eplényi síház kandallója álltal termelt ebitdára fogunk
spekizni,igaz egy 6-ról mondjuk 25-forintig tartó rallyra befizetnék!"De az már egy másik történet lesz"idézve Formert.