Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

ami szemet szúr, h. ebbe…

#573696 rbbj11

ami szemet szúr, h. ebben a tájékoztatóban sokkal több a szöveg és a sorköz, mint a lényeges szám....

Hol van az összes kötelezettség? Miért csak a kötvényes nyeljen bukót? A szállítók mennyit engednek el? Soós kölcsön pakkja milyen diszkonttal kerül elszámolásra? Díszpintyek mennyivel felelnek az egészért? Legalább a fizujukat visszaadják? :)

Re: nincs cím

#573692 rbbj11 Előzmény: #573557

továbbra is meggyőződésem, h. rv-cserével járna a legjobban minden kötvényes. Felszámolás esetén val.szeg tényleg nem maradna több, mint 26%. A cégből sokkal magasabb ajánlat nem kitaposható. Ugyanakkor én kötvényesként soha nem adnám ennyiért a kötvényt. Az egyetlen kiút, hogy követelnék annyi tulajdonrészt a cégből (l. rv.), ami hosszú távon ki tudja nekem termelni a teljes kötvényesi tőkémet, esetleg inflációs hozammal megfejelve. Ha eldöcög a cég fejőstehén módjára, esetleg osztalékként kifizetve évente a kötvényesek egykori pénzét, akkor jár a legjobban a kötvényes. Mondjuk évi 40 ft osztalékot ki tudna nyögni, pláne, ha azt nem kapná minden részvényes, csak osztalékra feljogosító.

#573691 nemértem Előzmény: #573688

Igen, hó lesz, keményre tapossák a síelők. Hónapokig is eltarthat.

Vitriol ,Vitriol, nem élemedett egy kicsit a naiv bakfisos álmodozáshoz?

#573690 Vigkrisz Előzmény: #573688

az még jó lesz, ha megveszi magának a kötvényeket 26%-on, aztán lejáratkor meg kifizeti saját magának 100%-on

kíváncsi vagyok, hogy az ESCO könyvelésében milyen árfolyamon vannak nyilvántartva ezek a követelések

#573686 nemértem Előzmény: #573684

Már meg is úszta. Gyakorlatilag pillanatokon belül túl van rajta. / mások meg a pénzük nagy részén, sajnos/

#573684 Arsene Lupin Előzmény: #573670

Csabika se nem dörzsölt, se nem ügyes, csak egy amatőr hamiskártyás szerencsevadász. Szerintem nem ússza meg a sittet. Akkora kárt okozott a financial gang érdekeltségeiben, hogy nem kap védelmet. A politikai védelmet is eljátszotta.

#573683 taresz Előzmény: #573681

De kedves mondat: "A kötvény visszavásárlási program sikere esetén a kötvénytulajdonosok a névérték 26-35%-át megkapják, egy esetleges 0 közeli érték helyett"

#573672 nemértem Előzmény: #573670

"Az országban először Hódmezővásárhelyen kezdődtek el az önkormányzati adósságok állami átvételével kapcsolatos egyeztetések."

#573670 nemértem Előzmény: #573585

Kedves jó Vitriol, Kegyed hamarabb lesz humanista, mint ez a Soós gyerek börtön lakó.

Lehet, hogy rossz "sztájlisztje" van, az sem valószínű, hogy méltó lenne a becsületrendre, de az biztos, jó eszű , átlátja a saját érdekeit, és tesz is értük.

Sittre a balekok mennek, meg sokszor a majdnem becsületesek.

Dörzsölt fehér galléros gazemberek világszerte is ritkán, nálunk meg soha.

Fájdalom, valami új ajzószer után kell néznie.

Jól számoltam?A cég a ma…

#573651 Kiss Zoltán

Jól számoltam?A cég a mai napig visszavett kb.588 millió forintért 2,35 milliárd forint név-

értékű 2014,2015,2016-os kötvényeket!

A végén még oda jutunk,h…

#573647 Kiss Zoltán

A végén még oda jutunk,hogy az Eplényi síház kandallója álltal termelt ebitdára fogunk

spekizni,igaz egy 6-ról mondjuk 25-forintig tartó rallyra befizetnék!"De az már egy másik történet lesz"idézve Formert.