pánikba szokott,2008 ba lehet volt ilyen
forexproson nézem a rendeset
60pont ..jó mondom kb 50-70pont szokott lenni..de 50-60 ra emlékszem max ált
egyik esetben -100 pont, másikban -150 pont.... és az csak a rés volt, nem a napi mélypont...
de szerintem nyitóban ,reggel ráadni,hm picit merész,simán belevehetnek,és húzhatnak rajta egy embereset,mostanság ez a menet,de ha durvul a légkör végig is szórhatják a napot,fene tudja
lesz de sztem még hónaposan lejön előtte ,ahogy beindult a trend lesz egy kilövés vmikor 13000közelébe max 13300,onnan ismét ko de nagyon
mondjuk ezeket nehéz megjósolni előre
ha 7100-on nyitna (én végig future-ről beszélek), akkor szinte biztos beshortolom
nem kérdem, minek. Feltettem egy építő jellegű kérdést, tényleg érdekelt, arra se kaptam választ. Azt kérdeztem tőle, hol kéne ahhoz sp-nek zárnia, hogy elvesse a forgatókönyvét, ill. milyen időtávra vonatkoznak a várakozásai. Se kép, se hang azóta se...
Egyébként sztem is lesz 1500 az sp, írtam már indoklást is, csak nagyon nem mindegy (legalábbis nekem), hogy 1500-as targetet 1410-es nyitással tartok, kiülve akár 1250-es sp-t vagy 1340-es nyitással tartok ki zuhanó sp-ben, 1500-as targettel. Teljesen más hozam/kocka arány
jahh értem,én daxot szinte nem is nézem,csak a kereskedhető futuresét,nálam online megy,péntek 22ig ,onnan pedig vasárnap 01kor nyit,olyankor szokott rést hagyni,hogy dax mit tesz gőzöm sincs
nem szokott, sőt, nagyon ritka, de idén is volt már 3 hasonló nap. Reálisabb a 7000-7100 közti nyitó, de TA alapon olyan légüres a tér, hogy ezért bocsátkoztam merész jóslatba
sztem amcsiban lassan megvan az idei mélypont, ahogy korábban írtam, max 1340-et tudok elképzelni sp-ben, de DAX-nak van mit behoznia esésben
Kiv. vagyok, milyen rést hagy holnap dax, lehet, nyitóban 6900-en leszünk