Nincs az a pánik...
Én, "az utolsó kisspeki" is fél éve biztosra veszem, vettem, hogy Tolcsy lesz. Kinek újdonság ez??? A HUF lemegy 285-ig a közeljövőben.
OTP-t lehet ezért kötötték fel h jót sórtoljanak a hírt előre tudók :D
Matolcsy elvtárs-t megnevezték Simor utódjaként.
Szerintetek a nap végén a Bux mínuszba vagy pluszban lesz?
EUR/HUF árfolyam szép :D
“Kis tigrisek leszünk újra, aranyosak, játékosak, de látszik a fogunk”
Az éjjelin a pohárban, esetleg. Ez a pali teljesen kész.
A tegnapi "júnópekidzs"-el feltette az I-re a piros pontot.
P.
Csodálkozom, hogy Boros Imre neve fel sem merül.
Saját bandából választ akkor Varga a legkevésbé rossz. Viszont őbenne én minden mostanában nyomott agybeteg szövege ellenére látom azt a potenciált, hogy ne járassa le magát teljesen főleg egy jegybaknelnöki poszton, sőt lehet, hogy el sem vállalná éppen ezért. Sőt az is lehet , hogy éppen ezért Viktor nem is számol vele. :)
Ha ilyen Rogán, és Tolcsy félék valóban felmerülnek mint reális lehetőség az már önmagában több mint szegénységi bizonyítvány, egy katasztrófa vsz.
Akit idéztem elemzőt nagyon jól összefoglalta. Egy szakmailag megfelelő jelölt esetén boritékolt a balhé a kormány gazd poljával és a monetáris tanács külső tagjaival.
Nagy vezérünk nem szereti az ilyen embereket kinevezni akik konfrontálódnak a párt irányvonalával.
Ez nagyon nagyon leszűkíti a szóba jöhető jelöltek körét. Ezért megy a találgatás.
Bár Schmitt ügyből ha nem tanult ......
Egy jegybankelnöki poszt vsz komolyabb mint a KE . KE-ként egy megfelelő stílusú viszonylag normális ember elmegy. Jegybankelnökként főleg ezekben az időkben több felelősség van rajta. Szóval baromira nem mindegy ki lesz az.
Ó, nemértem, ha tudnád kik között laktam egy évig a Mester utcában! Pl. Kádár elftárs személyi szabója volt a szomszédom. Az egész komplett tömbben ma is egykori pártelnökök, munkásőrök és egyéb komcsi aljanép lakik. Szóval köztünk vannak, efelől ne aggódj :)
" újságíró nem véletlenül nem írta alá."
Fölé írta:
Szabó András,
Szentkirályi Balázs
" kőkomcsi ügyfél (nyakamat tenném rá h munkásőr volt, de minimum besúgó) "
2012 -ben ilyent vizionálni... agyilag van ennél lejjebb?!
Matuska Szilveszternek nem kéne szólni, hogy abba kéne hagyni a híd robbantásokat?!
Ebben reményeked én is.
Végül is - bár tudjuk ebben Orbán taktikája benne van - de Áder mint KE szerintem most OK.
újságíró nem véletlenül nem írta alá.
ez egy teljes fantazmagória.
látszik hogy indexen már nem tudnak mit kitalálni csakhogy olvasóik szenzációéhségét kielégítsék.
ez az egész egy baromság.
aki itt él az tisztában van ezzel.
varga esélyes vagy maszek véleményem továbbra is erdei tamás.
egyáltalán nem színtiszta politikai vonalra kell számítani, mert pl. aki rogánt híreszteli az az ember is egyértelműen hülye mindenféle spekulációhoz vagy pedig direkte szítja a libbolsi szavazók szenzációéhes hangulatát.
ettől már csak az volt jobb amikor ma bejött egy kőkomcsi ügyfél (nyakamat tenném rá h munkásőr volt, de minimum besúgó) és felajzottan közölte hogy hallottuk-e már hogy lézer jani lesz az mnb elnök, és hogy hát ezt már a zsindex is megírta korábban ő olvasta ... na ennyit erről.
Kár , hogy nem a Barátok köztbe kell alkalmas jegybankelnököt jelölniük az lenne a testhezálló, arra lenne jelöltjük szép számmal . Akár Tolcsy , akár Rogán ideális lenne a szerepre, megduplázódna a nézettség.
A valódi MNB közelébe viszont nem kellene engedni őket, ha egy mód van rá.