Regisztráció Elfelejtett jelszó

Matolcsy György nagy esélyes az MNB élére

Kis ajándék Matolcsy raj…

#601610 Kitano

Kis ajándék Matolcsy rajongóknak:

:-))

pedig mindent elmondott.…

#601224 Dr. ursi

pedig mindent elmondott.

a naygorrúak meg is értették ott ahol kell.

külföldön.

első a pü stab.

második a gazd növ.

nem szereti a deviza(alapú) hitelt.

és nem szereti az inflációt.

mindent elmondott :o) amit leírtam, ui. ez mind emögött van; de úgy láccik nem véletlenül a nagyorrúak Isten választott népe: ők még képesek a gondolkodásra, a komplex gondolkodásra, az összefüggések felfedezésére, a puzzle összerakására.

mindent elmondott tolcsy mit és hogyan fog csinálni, sőt még a sorrendet is.

bux long :o)

Re: nincs cím

#601201 Kissherceg Előzmény: #601199

nem is ötletnek írtam, mert ekkora marhaságot is régen hallottam. Elfelejtik az emberek, hogy 7mrd ember van és verseny piac...

Re: nincs cím

#601199 Előzmény: #601190

Ez nem fér bele még az ötletelés szintjén sem. Én inkább a minimálbér csökkentését támogatnám, egyszerűen azért, mert ahol van igény a munkaerőre, ott úgysem minimálbéren foglalkoztatják, tehát mindegy az értéke, ahol meg olyat vennének fel, aki "annyit nem ér" ott meg lenne esély a foglalkoztatására.

Re: nincs cím

#601195 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #601173

Én írtam bezony, na legalább ez is túl van tárgyalva, és még sincs este (igaz napsütés sincs, meg 10 fok sem, mint azt a Lajos ígérte!!!, bár lehet, hogy neki is kötelező a királyi meteorológia előrejelzését közölnie, azoktól meg ennyire futja). Persze vitya óta tudjuk, hogy már a nap is máshogy süt, (oszt tessék, milyen igaza van) bár nekem ez az unortodox napsütés nem jön be.

Re: nincs cím

#601192 Kriszti@n Előzmény: #601190

remélem megmutatja tolcsy, hogy milyen f@sza gyerek, és 270es eurónál kitömhetem magam:)utána jöhet a kijózanodás...

Re: nincs cím

#601188 Előzmény: #601122

"módosítom 2014-es minibér tippemet: 200-300ezer között valahol."

Annyire még ő sem lehet hülye, ez egyszerűen game over lenne Magyarországnak.

Re: nincs cím

#601177 Kriszti@n Előzmény: #601164

te nem látod:) először csökkenjenek az árak, utána lehet beszélni itthoni fogyasztásról.nem fordítva.addig meg lehet vakarni a fejünket, hogy hol a pénz a gazdaságból...a magyar termékek is a prémium árkategóriát súrolják. pl ha a magyar fokhagyma nem kerülne 2x annyiba mint a kínai,akkor az átlag is a magyart venné,nem csak a középosztály..de a magyar kereskedő éhesebb mint a ferdeszemű,ezt pedig alapjaiban kellene kiverni a nemzet fejéből,amire nem 1-2 év, hanem 1-2 évtized is kevés lenne.ez egy meddő vita,nincs energiám regényt írni sajna...

Re: nincs cím

#601169 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #601149

Akkor én a középosztályhoz tartozom (mármint a Te értelmezésed szerint), és sajnos el kell, hogy keserítselek (a szívem szakad meg nyomban) de baromira nem itthon fogyasztok (persze rezsi, stb azt sajna itthon kell "megvennem", egyenlőre..)

Persze az is igaz, hogy én egy szemét komcsi, liberálbolsi izé, idegenlelkű, hazaáruló **** vagyok.