szerintem, csak spanol titeket..))
szerintem, csak spanol titeket..))
Pedig saját bevallása szerint belenyomkodott...
Ami nem is lenne baj, mindenki egyéni szoc. problémája, mit vesz, csak ahogy előadja..., akarom mondani eladja..
Na, úgy látom, Sanyi barátom piac befolyásoló tényezővé vált, és a tényezőkre illik odafigyelni....
Ismeritek ti Sanyit?
Én igen, és nem nagyon hiszem, hogy sok.sok milliót nyomkod ebbe a papírba.....
Mik ezek a kérdések a Stocky nevében? Ez hivatalos? Jogos kérdések egyébként,csak máshol nem látom csak Watson hsz-énél
ebből a sztoriból már nem jössz ki jól szerintem
Én erre lettem ideges tegnap reggel:
"előzmény (#19799: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Tegnap, 09:05
Vegyen maci úr,
még messze az ötös hullám
Hathor"
a következő:
"Tegnap, 09:13
50Kt vettek eladtak a szemetek, hogy merészelték. és nekem mégh meg van. Ejnye bejnye
Hathor"
Aztán mikor rákérdeztem, hogy "puffer fölött mindenkit kitömünk"-taktika van-e, akkor persze hirtelen el kellett menni és másfél napig nem is írt. Eladásról persze nem esett szó.
De egyértelmű volt a helyzet.
Kereskedjen oké, de nagyon kilógott a lóláb megint.
"
"Várom a pénteki közgyülit már.
Alig kaptam belépőt rá. Ment a nagy levélváltás broki cégem és E-star között.
Nem elég az igazolás a cégtől, hogy tulaj vagyok, még speciális kitételeket is kértek, meg a E-starnak is el kellett küldeni központba a jelentkezésemet.
Nem hiába.. zártkörű a buli ,-)
Hathor"
ne izgulj, ami késik nem múlik
http://www.vg.hu/vallalatok/energia/az-e-star-a-visszavasarlasi-programban-bizik-390718
" Elöljáróban ki kell emelni, hogy a társaság nem egyezkedik jelenleg a kötvényesekkel, erre majd egy esetleges csődeljárás keretében kerülhetne sor."
ingatlanos hantás
eladhatta?
volt rá 3 perce??????
mind a többtíz K-t??????
Amilyen hüle vagy még be is linkeled, mekkora lúzer vagy.
ledumáló, csődgizi, aki még mindig a cégközlönyben kerseteti a csőd bejelentését, felszámoltatást.
Gondolkodjál már ember!
Amióta itt vagyok újra a topikban és veszem, kétszer megjártuk a 300-510es szintet.
500tól vagyok csak itt,
Hagyjál már a beültetéssel.
Ma megkértem a másik oldalon a befektetőket, hogy akit beültettem gyorsan szálljon ki záróban, mert 480on ott áll 3000darab feletti vevő.
Annyira sötét vagy mint az éjszaka, de apáros sem világosabb.
Azt mondják, ne beszéljek, de mi a ráknak kell rólam beszélni a topikban reggeltől estig.
Kisshercegnek lassan át kell neveznie E-star toikot Hathpor topiknak, mert minden amit írok ide hozzátok kibeszélni. Annyi eszetek nincs,m ha kidobattátok a 10Kn vett papírokat 300on a befektetőkkel a pánikoltatásotokkal akkor kussba maradjatok ötszázon, pláne ha idő közben egyszer több mint duplázott a papír, a második körben meg 384ről feljött 510ig.
Ki tudot beragadni miattam, aki 500on jelentem meg a topikba venni. Aki esteleg 500on vett, még ma is eladhatta 507en. tegnap 7%on zárt a papír. Mi kell neketk még?
A Stocklandyardot is lepattintották :(
Kérdésekre választ ígértek de eddig nem tudunk róla semmit.
Addig is a Stocklandyard kérdései:
1.) BÉT-en közzétett számos tájékoztatásban a társaság kedvezőtlen likviditási helyzetére tekintettel jelentős diszkonttal történő megegyezésre kérik a kötvényeseket.
A társaság közleményei arra is utalnak, hogy a kötvényesek által szolgáltatott kölcsönök mellett Soós Csaba közel 1mrd forintos alárendelt kölcsön tőkéje is fennáll.
Szeretnénk megkérdezni, hogy Soós Csaba kölcsöne tekintetében milyen diszkontot alkalmaz a társaság, illetve Soós Csaba milyen diszkontot fogad (vagy fogadott) el a társaság számára ezen igen jelentős kötelezettség tekintetében?
2.) BÉT-en közzétett októberi helyzetjelentésük igen korlátozott következtetésre adnak lehetőséget a társaság megváltozott jövedelemtermelő képességére, mert a szöveges részében vázolták, hogy számos egyszeri és jelentős tétellel torzították többek között a Bruttó fedezet és EBITDA-sorokat. ( http://bet.hu/newkibdata/112320606/E_Star_Helyzetjelent_s_2012_okt_ber_r_l_HU_v3.pdf)
Tudnának arról valamiféle tájékoztatást adni, hogy ezen egyszeri tételektől tisztítottan hogyan néznek ki a közzétett mutatók?
"...aén addig keresgéltem, hogy mindent eladtam-e, hogy akkor még miután kiszálltam 545ön és bejelntettem mindenkinek, utána kiment 575re, és találtam még 523körüli papírt, ami még megmaradt a számlák között."
életszerű
"Kisbüfik összetehetik a kezüket szerintem, hogy valaki legalább foglalkozik a papírral, és kap valami észt is személyemben.
Elnézést, nem nagy arcság, de szerintem így van.
Hathor"
"Kérek hangos kézfeltételt attól aki miattam beragadt 270től felfele.
Vagy akár szeptember óta, amióta én elkezdetm 500alatt venni a papírt.
Ott szálltam be először. onnan vettem lefele 310ig. Mi tudott ezek felett beragadni?! Várom a jelzését!
Ex szánja az összes ilyen embert"
Te kis befektetési szolgáltatók befektetési elemzője :)))
Egont a banzáj után akár még a fehér bőrgarnitúrára is meginvitálhatják további stratégiai egyeztetésre.
A kis huncut Csabron betette a munkaidőm közepébe, esélytelen hogy eljussak.