Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#573214 Sly-- Előzmény: #573212

Pedig saját bevallása szerint belenyomkodott...

Ami nem is lenne baj, mindenki egyéni szoc. problémája, mit vesz, csak ahogy előadja..., akarom mondani eladja..

Na, úgy látom, Sanyi bar…

#573212 hosszhuszár

Na, úgy látom, Sanyi barátom piac befolyásoló tényezővé vált, és a tényezőkre illik odafigyelni....

Ismeritek ti Sanyit?

Én igen, és nem nagyon hiszem, hogy sok.sok milliót nyomkod ebbe a papírba.....

Mik ezek a kérdések a St…

#573211 Grizzly Géza

Mik ezek a kérdések a Stocky nevében? Ez hivatalos? Jogos kérdések egyébként,csak máshol nem látom csak Watson hsz-énél

#573208 Sly-- Előzmény: #573207

Én erre lettem ideges tegnap reggel:

"előzmény (#19799: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Tegnap, 09:05

Vegyen maci úr,

még messze az ötös hullám

Hathor"

a következő:

"Tegnap, 09:13

50Kt vettek eladtak a szemetek, hogy merészelték. és nekem mégh meg van. Ejnye bejnye

Hathor"

Aztán mikor rákérdeztem, hogy "puffer fölött mindenkit kitömünk"-taktika van-e, akkor persze hirtelen el kellett menni és másfél napig nem is írt. Eladásról persze nem esett szó.

De egyértelmű volt a helyzet.

Kereskedjen oké, de nagyon kilógott a lóláb megint.

#573207 exmnbs1 Előzmény: #573203

"

"Várom a pénteki közgyülit már.

Alig kaptam belépőt rá. Ment a nagy levélváltás broki cégem és E-star között.

Nem elég az igazolás a cégtől, hogy tulaj vagyok, még speciális kitételeket is kértek, meg a E-starnak is el kellett küldeni központba a jelentkezésemet.

Nem hiába.. zártkörű a buli ,-)

Hathor"

#573200 Hathor Előzmény: #573143

Amilyen hüle vagy még be is linkeled, mekkora lúzer vagy.

ledumáló, csődgizi, aki még mindig a cégközlönyben kerseteti a csőd bejelentését, felszámoltatást.

Gondolkodjál már ember!

Amióta itt vagyok újra a topikban és veszem, kétszer megjártuk a 300-510es szintet.

500tól vagyok csak itt,

Hagyjál már a beültetéssel.

Ma megkértem a másik oldalon a befektetőket, hogy akit beültettem gyorsan szálljon ki záróban, mert 480on ott áll 3000darab feletti vevő.

Annyira sötét vagy mint az éjszaka, de apáros sem világosabb.

Azt mondják, ne beszéljek, de mi a ráknak kell rólam beszélni a topikban reggeltől estig.

Kisshercegnek lassan át kell neveznie E-star toikot Hathpor topiknak, mert minden amit írok ide hozzátok kibeszélni. Annyi eszetek nincs,m ha kidobattátok a 10Kn vett papírokat 300on a befektetőkkel a pánikoltatásotokkal akkor kussba maradjatok ötszázon, pláne ha idő közben egyszer több mint duplázott a papír, a második körben meg 384ről feljött 510ig.

Ki tudot beragadni miattam, aki 500on jelentem meg a topikba venni. Aki esteleg 500on vett, még ma is eladhatta 507en. tegnap 7%on zárt a papír. Mi kell neketk még?

#573198 Watson Előzmény: #573091

A Stocklandyardot is lepattintották :(

Kérdésekre választ ígértek de eddig nem tudunk róla semmit.

Addig is a Stocklandyard kérdései:

1.) BÉT-en közzétett számos tájékoztatásban a társaság kedvezőtlen likviditási helyzetére tekintettel jelentős diszkonttal történő megegyezésre kérik a kötvényeseket.

A társaság közleményei arra is utalnak, hogy a kötvényesek által szolgáltatott kölcsönök mellett Soós Csaba közel 1mrd forintos alárendelt kölcsön tőkéje is fennáll.

Szeretnénk megkérdezni, hogy Soós Csaba kölcsöne tekintetében milyen diszkontot alkalmaz a társaság, illetve Soós Csaba milyen diszkontot fogad (vagy fogadott) el a társaság számára ezen igen jelentős kötelezettség tekintetében?

2.) BÉT-en közzétett októberi helyzetjelentésük igen korlátozott következtetésre adnak lehetőséget a társaság megváltozott jövedelemtermelő képességére, mert a szöveges részében vázolták, hogy számos egyszeri és jelentős tétellel torzították többek között a Bruttó fedezet és EBITDA-sorokat. ( http://bet.hu/newkibdata/112320606/E_Star_Helyzetjelent_s_2012_okt_ber_r_l_HU_v3.pdf)

Tudnának arról valamiféle tájékoztatást adni, hogy ezen egyszeri tételektől tisztítottan hogyan néznek ki a közzétett mutatók?

#573197 birkanyiiroo Előzmény: #573191

"...aén addig keresgéltem, hogy mindent eladtam-e, hogy akkor még miután kiszálltam 545ön és bejelntettem mindenkinek, utána kiment 575re, és találtam még 523körüli papírt, ami még megmaradt a számlák között."

életszerű

#573191 exmnbs1 Előzmény: #573176

"Kisbüfik összetehetik a kezüket szerintem, hogy valaki legalább foglalkozik a papírral, és kap valami észt is személyemben.

Elnézést, nem nagy arcság, de szerintem így van.

Hathor"

#573174 exmnbs1 Előzmény: #573171

"Kérek hangos kézfeltételt attól aki miattam beragadt 270től felfele.

Vagy akár szeptember óta, amióta én elkezdetm 500alatt venni a papírt.

Ott szálltam be először. onnan vettem lefele 310ig. Mi tudott ezek felett beragadni?! Várom a jelzését!

Ex szánja az összes ilyen embert"

#573171 birkanyiiroo Előzmény: #573115

Egont a banzáj után akár még a fehér bőrgarnitúrára is meginvitálhatják további stratégiai egyeztetésre.

#573159 exmnbs1 Előzmény: #573157

olvasd el a májusi kamuját

akkor is látszott most pláne hogy az

gondolod most nem mesedélelőttöt tart?