Regisztráció Elfelejtett jelszó

Matolcsy György nagy esélyes az MNB élére

Re: nincs cím

#573178 banyaiz Előzmény: #573175

Az a közös halmaz ahol a feltétlen fidesz hűség (ami gondolom alap elvárás), és megfelelő szakemberség találkozik igen szűk mondhatni üres halmaz. Szóval marad 1-2 még úgy ahogy elfogadható jelölt és néhány pártdroid, ilyen Rogán és hasonszőrű "szakemberek".

Bár tényleg Tóni neve fel sem merül? Pedig most tüntették ki ÁSZ érdeméremmel, ilyen pedigrével "kitűnő" jegybankelnök lenne. :)

Én meg rájöttem, hogy ki…

Én meg rájöttem, hogy ki lesz az MNB elnök és hogyan: Összevonják az MNB-t és a PSZÁF-ot és Szász lesz az elnök.

#573173 banyaiz Előzmény: #573166

Ez a kulcs:

"Az alkalmasság kapcsán egy másik elemző megjegyezte, hogy ez többféleképpen értelmezhető: "Egy véleményem szerint alkalmas jelölt valószínűleg nem tudna együttműködni a kormánnyal, illetve lehet, hogy a külső tagokkal sem igazán. Igazából tehát egy alkalmas jelölt esetén át kellene alakítani az egész monetáris tanácsot, meg a gazdaságpolitikának is változnia kellene."

Vagyis ezekkel csak egy alkalmatlan jelölt tudna azonosulni. Ami eléggé valószínűnek tűnik.

Amúgy Mato helyére lehetne találni megfelelő utódot az NGM élére aki tudja folytatni ezen a színvonalon a munkáját, csak nem a szakemberek hanem az elmegyógyintézeti, esetleg detox súlyosabb esetek között kell szétnézni. Csak arra kell figyelni nehogy meggyógyuljon amíg alkalmazásban van mert ha öntudatra ébred megijed mit csinált.

Nem is az a nagy kérdés,…

Nem is az a nagy kérdés, hogy ki lesz az MNB elnöke, a kérdés az, hogy ki lesz az NGM minisztere. Szerintem AZT Varga biztosan nem vállalná el, és nem hiszem, hogy Matolcsyn kívül bárki hitelesen tudná képviselni a matolcsyzmust. Ennek alapján én az MNB elnökének inkább súlytalan embert várok - amig a devizakitettségtől meg nem szabadul az orság, addig úgyis teljesen érdektelen, hogy ki ül az MNB-ben és mit csinál, ha legalább nem simor módra kizárólag a valódi megbízói érdekében, vagyis az ország ellenében tevékenykedik.

gf

#573135 Waszeitung

Ezt a féleszű,félkegyelmű,félszemű Isten barmát MNB élére? Létezik még az országban ettől lejjebb???

Az egész világon megmosolyogják viktor cselekedeteit,de ez a húzás olyan lenne mint az a Monthy Python vicc ami mindenkit megöl aki meghallja!

#573130 banyaiz Előzmény: #573125

Tudsz annál szomorúbbat és kilátástalanabbat mondani mint Matolcsy az mnb élére? :) Kevés szomorúbb és kilátástalanabb dolgot tudnék elképzelni a világon. Mondjuk egy III. Vh az még talán ennél is szomorúbb lenne határeset.

#573125 MrTibi16 Előzmény: #573121

"mit lehet mondani, térdre imához"

Ezt magas hegyen szoktuk mondani :D ha túl nagy a szél és a hóvihar - kilátástalan a helyzet :D

#573121 banyaiz Előzmény: #573117

Persze az Eur zónában, esetleg az Usában ha elkezdik emelni. :)

Azt mondanám csak egy hülye nevezhetné ki ezt az embert az mnb élére , de gazdasági miniszternek is kinevezték és meg is tartották minden józan ellenérv ellenére mit lehet mondani, térdre imához max ennyit. :)

"Izgalmas" jövő évünk le…

#573111 MrTibi16

"Izgalmas" jövő évünk lesz ha ennek a fele is igaz :D